Létezik kérésre császar?!?!
Noverem most keres orvost, Aki tud ilyet irjon privatban..
Bar en nem tamogatom, de lebeszelni ugysem tudom. Velemenyt NORMALIS HANGNEMBEN, KULTURALT KERETEK KOZOTT IRHATTOK.
Ha állami kórházban szül TB támogatottan, akkor nincs kérésre császár.
A császár egy igen komoly hasi műtét. Vannak császári indikációk, indokolt esetben végzik el.( relatív téraránytalanság, vérnyomás problémák, szívhang.. stb. )
VISZONT ha fizet, akkor meg lehet beszélni az orvossal.
Magánkórházban 400.000 Ft körül csinálnak császárt.
11+13 egyetértek.
A jó borsos ár esetemben a vizsgálati díj 8-10x, ami 10.000ft/alkalom. A dokim fiatal, nagyon elismert doki, 100km-ről is járnak hozzá, mert van neve, és simán vállalta, mert szerinte biztonságosabb, kevesebb a szülési károsodás esélye jóval, mint egy természetes szülésnél.
Kérdésre válaszolva, hol? Budapest? Gondolom pl. Mosonmagyaróvárról nem járna azért el Szegedre
Imádom, amikor egyemberként feszűlnek az indulatok a császar ellen :)
Igen, minden magánkórházban kérhető császárral szülés, ha van pénz rá.
Nem tudom az okát, miért akar a testvéred császárral szülni, de tiszteletben kell tartani és nem nekiesni, ez a döntése és kész.
De... Csak saját tapasztalatból mondom, hogy egyáltalán nem könnyebb és jobb választás. Igaz nem szültem természetes úton, mert nem tudok, de a császár maga a pokol.
Én megmondom őszintén császárral akartam szülni, lehet megkövezni nem érdekel, nem akartam fájdalmat. Aztán a 8. hónapban hallani sem akartam a császárról, akartam természetesen szülni. Nem ment, császár lett és nem hisztiből vagy fáradtság miatt nem ment. Azt hittem én is, hogy a császár a könnyebb megoldás. Brutális tévedés volt! Császárral szülni pontosan annyira kemény dolog, mint természetes úton!
Érdeklődjön magánkórházban, mindent elmondanak, vagy ha van fogadott orvosa tegye fel neki konkrétan, kertelés nélkül a kérdést, semmi vesztenivalója nincs.
Tőlünk nyugatra anyuka dönthet. Gondolom a magyar orvosok sokkal képzettebbek, hogy ők tudják a tutit. Ja, nem, csak a császár 5X annyiba van a TB-nek...
De annyira tudjátok mondani, hogy rosszabb a babának. Mutasson már valaki erre orvosi, nem 10en éves alátámasztást! Minden kérdésnél kiírom, hogy valaki adjon konkrét bizonyítékot, még nem kaptam... (nem az NLcafés cikkekre gondolok...)
Te tudsz arra akkor hasonló bizonyítékot hogy a hübelyi szülés kockázatosabb a babára? Szívesen olvasnám!
Egyébként miért gondolod hogy az a tuti ami nyugaton trend?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!