Hogyan tudnám megindítani a szülést magamnak? Egy anyuka
Szerintem ez a "kedves" válaszoló pasi!
Gondolom őt megcsalták,elhagyták,kihasználták,elment mellőle az asszony és a gyerekek.Vagy pedíg megrögzött agglegény.
Tuti nem nő az illető!
Közlöm Veled kedves férfi társam,hogy nem mindenki olyan csapodár,hogy megcsalja a párját,pláne nem pici gyerekkel,kisebb gondunk is nagyobb annál mint félrelépjünk.Ha annyira akarnám szerintem bárhol és bármikor meg lehet csalni a másikat,nem kell ehhez éppen gyed-en lenni nem gondolod?Alkalom mindíg van egy kis numerára,az nem mindegy,hogy élek-e a lehetőséggel vagy nem.
Nagyon elbánhattak veled,ha ilyeneket írsz.
Ja és minek írsz itt a szülés témakörben?
Nincsenek pasiknak való témák?
Itt jelen lévő munkakerülő nők?Kikérem magamnak!
Ha már szülök,legalább 2 évet megérdemlek nem?
Honnan veszed,hogy itt munkakerülő nők vannak?
Ja meg chatelés...
Szabad kérdeznem Te most épp mit csinálsz?Hát nem itt írogatsz?Akkor ezek szerint Te is munkakerülő nő vagy?Jaj dehogyis,írtam már szerintem pasi vagy akinek fáj valami belül....
Amúgy meg közlöm,én vagyok a család fenntartó nő létemre.Kétszer annyit keresek,mint a férjem,szóval miért ne mennék vissza dolgozni 2 év után,ha egyszer én biztosítom a megélhetést?
Nem értek egyet a törvénnyel. És remélem is fogják változtatni. Ha van unatkozó anyuka az eddig is vissza mehetett dolgozni, senki sem kötelezte arra, hogy otthon maradjon 3 évig.De a lehetőséget ADJÁK MÁR MEG annak aki othhon szeretne matadni az maradjon.
Jajj, és mindig jönnek ezzel a nyugati, szerintem nem lehet összehasonlítani (gazdaságilag).
Ja, és tele van a bölcsi meg az ovi olyan gyerekekkel akinek az anyja nem is dogozik(csak papíron), csak mert mért ne adja, már be a gyerekem alapon, na ezek húzzamak vissza a munkerőpiacra.
Vagy a jóémenő vállakozó anyuka, na az is adja csak be magánba a gyerekét, ne az állmi helyet foglalja(nekik ugyanis számít a pénz, a magán helyet ki sem lehet fizetni olyan drága).
előző vagyok.bocsi a hibákért, csak bosszant az olyan hozzáállás, hogy 2-3 hónapos gyereket adjunk már be bölcsibe mert nyugaton ez van, és, hogy sok az unatkozó anyuka, én pl. egyet sem ismerek
A kérdezőnek meg, ha betöltötte a 39. hete, miért ne próbálná kicsit előrébb hozni a szülést, sokan megteszik, ekkor már semmi baja sem lesz a babónak, ha pár nappal előbb születi. Sajna módot nem tudok rá.
B.ssszus nem hiszem el!!!!!Hogy gondolhattok ilyet hogy munkakerülő anyukák meg hűtlenség????!!!!!!
Nem hiszem el hogy ilyen világot élünk, hogy ilyen gondolatokat ébreszt valakiben az hogy én 3 évig szeretnék a fiammal maradni!Szerintem ez az egész törvénykezés már ott el van tolva hogyha tehetném én minimum 6 évig lennék otthon gyereket nevelni!
Gondoljatok bele: 2 évesen kerülnek abba helyzetbe hogy önállóan alkotnak a gyerekek mondatot(aminek értelme is van) és ezt nem te hallod először hanem a bölcsődében dolgozó nénike!!!Na ezt az örömöt nem adom át SENKINEK!!!
A hűtlenségről meg annyit hogy nem azért fogadtam örök hűséget a férjemnek hogy azt a földbe tiporjam amíg ő nekünk keresi a pénzt!!!!Meg egyáltalán sem!!!
Aki ilyet gondol az NÉZZZZZZEEEEEN MAAAGGGGGÁÁÁÁBBBBAAAA!!!
Mindenki másnak köszi a jókívánságokat!
Én Szeretem a férjem....másokkal ellentétben!
Még egy gondolat: 16 éves korom óta dolgozok főállásban, mert engem úgy neveltek a szüleim hogyha valamire szükségem van akkor teremtsem meg magamnak az árát!
Discoba is így járhattam annak idején.Aki gyereknevelés és HÁZTARTÁS mellett tud unatkozni annak benyalok!
El nem hiszem hogy ilyen lehetséges...ha meg mégis akkor az vagy a gyerekével nem törődik vagy a lakására kakál nagyot!
Ez a két dolog az egész napját kitölti az anyukáknak!
de ha esetleg valaki unatkozik gyerek mellett akkor jöjjön hozzám adok neki munkát szívesen! :-DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!