Hogyan tudnám megindítani a szülést magamnak? Egy anyuka
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 09:17
11/82 anonim válasza:
Hidd el a babák 99,9999%-a tudja mikor van itt az idő
12/82 anonim válasza:
A sex is beindítja a szülést, a spermiumban van valami, de az utolsó hetekben az orgazmus is előidézheti a fájásokat. Viszont, ha nem hordtad még túl, szerintem ne kísérletezz, a babád tudja, hogy mikor van rá készen.
13/82 anonim válasza:
Ne haragudjatok kismamák de miért akarjátok sürgetni a természet rendjét. Az a baba pontosan tudni fogja, mikor jelezzen, hogy hahó világra akarok jönni. Én anno 8 és fél hónapra akartam megszülni, és visszatartották még két hetet, mert a baba tüdeje nem volt mér rendesen kifejlődve. Ugyanis a tüdő az utolsó 1 hónapban fejlődik ki, hogy el tudja látni egészséges funkcióját.A kommentelő kismama, biztosan kibírod már ezt a néhány napot, vagy akár két hetet. Sok boldogságot kívánok neked a babához. Majd jön az, ne félj!!!
14/82 anonim válasza:
9.40! Aztán majd ha nem akkor áll fel, amikor te gondolod meg nem akkor kezd el beszélni stb., stb., mindig siettetni fogod? Igenis rossz anya az, aki nem hagyja, hogy a kicsinye a saját tempójában fejlődjön. Más dolog nagyon VÁRNI a megszületését és más dolog SIETTETNI! Én is nagyon vártam, mind a 2-szer, de ilyen hülyeség, hogy megindítsam magamnak a szülést, meg se fordult a fejemben.
15/82 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes, hogy egyes emberek egy fél mondat után rossz anyáknak titulálnak másokat. Azért ezek a kijelentések kicsit erősek, nem gondoljátok? Magukat meg tökéletesnek képzelik. Végigolvastam a válaszokat, de senki sem írt olyat, hogy valami extrém módon ártani akarna a babájának, csak annyit, hogy nagyon szeretnének már szülni. Ne ítélkezzünk már így egymás felett, és egy szülés előtt álló kismamának ne írjuk már azt, hogy rossz anya!!!
16/82 anonim válasza:
na ne már!!!!megindítani magadnak?ez komoly??? a szülés akkor indul be mikor a baba elég érett a kinti élethez.mikor a tüdeje van olyan fejlett,hogy kint tudjon lélegezni.arra nem gondoltál ha előbb születne valami nem lenne oké?ha beindítanád valahogy és megszületne mi van ha mondjuk nem lélegezne vagy valami???
tudom,kíváncsi vagy és biztos fárasztó már de a babádért türj!!!!és ne járjon az agyad ilyen marhaságokon.addíg lesz bent a baba amíg kell neki!!!!
17/82 anonim válasza:
10.09! Nem állítottam, hogy rossz anya és nem ítélkeztem. Pont te akarod osztani az észt, látom. Igenis elkapott a hév, amikor ezt olvastam. Senkinek nem tűnik fel, hogy mindig, mindenki rohan, mindenhova?? Miért nem lehet hagyni, hogy természetes úton induljon egy kis élet? Mert arra még nem válaszolt a kérdező, hogy miért akarja megindítani a szülést! Bár korántsem vagyok tökéletes, az a biztos, hogy egy kisbabának a természetes születés a legjobb (ezt kizáró orvosi okról nem írt a kérdező). Hadd vegyem magamnak a bátorságot, hogy leírjam itt, amit gondolok! Akinek nem tetszik, az ne olvassa, de a kioktatást kikérem magamnak! Utoljára pedig: Neked drukkolok, Te Ismeretlen Kisember! ♥
18/82 anonim válasza:
A kérdező nem azért kérdez, hogy ő válaszolgasson. Ő csak feltett egy kérdést, lehet nem csetelni akar.Ez az oldal lényege, nem?
19/82 anonim válasza:
orgazmus hatására oxitocin szabadul fel mely méhösszehúzó hatású!
20/82 anonim válasza:
Én értem mit akar kérdezni, de kicsit felemás a kérdés. "Megindítani magamnak" . Lehetne azt is kérdezni, hogy "Hogyan tudok egyedül (meg)szülni"? Nem tudom, nekem első blikkre ez ugrott be, de csak a kérdés furcsasága miatt. Lehet hogy türelmetlen már a kérdező, meg várja a babáját, de ha ctg szerint jól van, tényleg nem érdemes siettetni. Egyébként sok esetben a szex válik be, és még jobb ha orgazmus is van hozzá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!