Hogyan tudnám megindítani a szülést magamnak? Egy anyuka
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 09:17
31/82 anonim válasza:
11.19! Miért írta rossz kategóriába, szülni akar, nem?
32/82 anonim válasza:
mért írta volna ki rossz kategóriába?szülni szeretne és a szülés kategóriába írta ki.ennek itt a helye.aki pedig azt írta h a kukába dobná a kérdező a babáját,az ássa el magát jó mélyen!!!!!!!!!!
33/82 anonim válasza:
családi kapcsolatokhoz írta, csak átették. Többet nem írok off-ot.
34/82 anonim válasza:
Nah, akkor a kérdés a helyén van. Csak a kérdező nincs sehol.
35/82 anonim válasza:
azért nem válaszol, mert éppen elvégzi a piszkos munkát.
36/82 anonim válasza:
11:30, ezt ugye nem komolyan gondoltad?
37/82 anonim válasza:
nagyon remélem, hogy nem azért akarja beindítani, mert annak idején nem sikerült az abortusz és el akarja titkolni az orvosok, hatóságok elől, hogy szül.
ha lányanya akkor még megértem.
38/82 anonim válasza:
Írjatok neki privit szerintem!
39/82 anonim válasza:
szerintem azért nem válaszol mert nem mindenki engedheti ám meg magának h egész nap a gép előtt ül.és egyáltalán miért feltételezi bárki is róla h szörnyűségre készül???azért mert szeretné ha már meglenne a picije?elmondom nektek h én sem bánnám ha olyan 38 hetesen már előbújna.vannak ám olyanok akik rosszul viselik a terhességet főleg a vége felé.
40/82 anonim válasza:
13.28-as szívemből szóltál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!