Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan tudnám megindítani a...

Hogyan tudnám megindítani a szülést magamnak? Egy anyuka

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 09:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
25%
nekem is olyan érzésem van, hogy egyedül szeretne szülni és letenné valahova a gyereket, hogy ne kelljen felnevelnie, vagy csak kidobná egy kukába.
2010. ápr. 20. 10:31
 22/82 anonim ***** válasza:
38%
Hihetetlen mekkora Magdi nénik vannak erre felé:-))Amúgy én nem kaphatnám meg a picit már akkor, ha itt tartunk?
2010. ápr. 20. 10:34
 23/82 anonim ***** válasza:
44%

10.31! Jézusom! Remélem, nem.

Egyébként én furcsának találom, hogy a kérdező nem szól hozzá. Most ne írjátok azt, hogy ez nem fórum. Gyakran alakul ki itt párbeszéd a kérdező és a válaszolók között. Most miért nem? Hol a kérdező? Elment szülni? :(

2010. ápr. 20. 10:36
 24/82 anonim ***** válasza:
69%
A természetre bízná mindenki és avval a rengeteg indított szüléssel mi a helyzet??? Olyankor a természet miért nem "intézkedik"?? Hány és hány kismama túlhordja a magzatát és az orvosok avatkoznak be! Ez miért van? Sajnos nem mindenkinél indul el magától a szülés!!!
2010. ápr. 20. 10:38
 25/82 anonim ***** válasza:
41%
10.38! Kérdeztük a kérdezőt, hogy miért tenné, de nem válaszolt. Gondolod, ha orvosi oka lenne, nem írta volna meg rögtön? Akkor viszont az orvos indítaná meg a szülést és nem a kérdező! AZÉRT NEM MINDEGY!
2010. ápr. 20. 10:48
 26/82 anonim ***** válasza:
92%

Iszonyú rosszindulatúak itt egyesek, de komolyan.

Lehet hogy a kérdező kismama pont azért nem válaszol mert nem akarja magát felidegesíteni néhányótok elkeserítő feltételezgetésein, és ahelyett hogy jönne és magát védené, inkább hagyja az egészet a fenébe, mivel használható válaszokat szint egyáltalán nem kapott. (tisztelet a kivételnek, akiktől igen).

Lehet hogy szimplán annyiról van szó, hogy megmondta neki a doki hogy próbálják meg otthon megindítani, mert ha nem jön össze akkor feküdjön be. Számtalan ilyen esetről hallottam már.

Szóval ha olvassa mg egyáltalán az oldalt (amit a kapottak után kétlek): szex, csípős fűszerek, forró fürdő, mozgás (persze nem szabad túlzásba esni).

Jó babavárást minden kismamának és próbáljatok kicsit jobb indulatúak lenni egymással, kérlek!

2010. ápr. 20. 10:49
 27/82 anonim ***** válasza:
33%
én leírtam a véleményemet, mert itt azt lehet. Más is megírja, nem vagyunk egyformák. De engedtessék meg, hogy mindenki a saját szubjektív módján írjon. Nem szeretem azt, amikor vki maga is elkezdi az észt osztani és másokat próbál győzködni hogy ne tegyék. És ki tudja hol a kérdező? Szerintem nem azért nem válaszol, mert nem akar, vagy "elmenekült" a feltételezések miatt. Feltett egy kérdést, ennyi. Ő indította el a folyamatot, mindenféle válasz benne van a pakliban.
2010. ápr. 20. 10:54
 28/82 anonim ***** válasza:
50%
10.54! Végre tárgyilagos valaki! Teljesen egyetértek veled!
2010. ápr. 20. 11:01
 29/82 anonim ***** válasza:
77%

Akármennyire szubjektív egy oldal lányok, akkor sem írok olyat pusztán mert ez a véleményem, hogy "van egy olyan érzésem hogy a kukába dobná a gyereket". Hogy miért? Mert lehet hogy ok nélkül bántok meg egy másik embert.

A szubjektivitás nem mentség a tények pontos ismerete nélküli rosszindulatra.

2010. ápr. 20. 11:06
 30/82 anonim ***** válasza:
59%
Hát ez az! Ha magamból indulok ki, feleszek egy kérdést. Jönnek az ilyen-olyan válaszok. Ha vki félreérti, vagy olyant ír, ami nekem nem megfelelő válasz, esetleg beírom, hogy ácsi-bácsi, nem erről van szó. Tehát gátat vetek a további "most akkor ez lehet? Nem, te balga ez lehet" elméleteknek. Jó, nem ír valamiért a kérdező. Vagy nem is akar. (mellesleg megjegyezném, hogy eleve rossz kategóriába írta ki a kérdést, aki figyelt ,tudja....)
2010. ápr. 20. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!