Hogyan tudnám megindítani a szülést magamnak? Egy anyuka
Köszönöm mindenkinek aki ilyen gyorsan válaszolt a kérdésemre.Nem érzem úgy hogy rossz anya lenne belőlem.
Már kitöltöttem az időt úgyhogy joggal szeretném ha már a kezemben tarthatnám a kisfiam!
Nem utolsó sorban nem mindegy hogy 2 vagy 3 évig lehetek otthon a fiammal.Május 1-től változik a rendszer... :-(((
A málnatea nekem sem jött be se a Caullophyllum...
Még egyszer köszönet mindenkinek, és várjuk tovább a pici fiunkat... :-x
Nyugodjatok meg!!!!Semmiféle képpen nem akarok ártani sem a fiamnak sem magamnak.A kukába sem akarom dobni és apás szülésünk lesz!!!!!!Remélem ezzel pontot raktam a lógóban lévő kérdőjelek helyére!
Egyszerűen szeretnék már szülni és kész!!!
Rettenetesen várom a kis csöppség érkezését.
Higgyétek el hogy csak a jóindulat vezérel amiért szülni szeretnék.
Tisztelettel: Sné
na,most örltök?szégyeljétek magatokat!Itt élitek ki magatokat?ne haragudjatok meg,de azok a rossz anyák,akik ilyen példát mutatnak a gyerekeiknek.Felháborító.Belegondoltatok,hogy mekkora fájdamat okozhattatok szegény kismamának?Anyukák,meg anyuka jelöltek,és igy bánni egy terhes nővel.Undorító.
Kedves kérdező.Neked és a picinek nagyon sok boldogságot,és egészséget kívánok,és mielőbbi szép,könnyű szülést.
Üdvözlettel egy 19 hónapos kislány édesanyja
Te tiszta hülye vagy utolsó!
Először is 2 év után nem óvoda van hanem bölcsi.Másodszor is szerintem nem az államnak szüljük a gyereket,hogy minél elöbb közösségbe adjuk.Igenis legyen csak otthon az édesanyjával legalább 3 évet.
Sajnos ez az új törvény nem kedvez a kismamáknak,2 év után tényleg bölcsibe kell adni a gyereket:(((
Nekem - bár nem akartuk szándékosan indítani - valószínűleg az előző esti szex indíthatta be a szülést a 38. héten a lányomnál, a kiírt időnél 2 héttel korábban. Pedig óvatosak voltunk... utólag olvastam, hogy a spermiumban lévő prosztaglandinnak van ilyen hatása, de gondolom, ezen felül kellett egy szülésre megérett helyzet is.
Amúgy még van 10 nap, ha letelt az időd, ennyit úgysem hagynak túlhordani az orvosok, vagy ha nem, de közel van, be is indítható orvosilag, ha elmondod, miért szeretnéd. Szerintem aki akar, legyen otthon akár 3 évet, a gyereknek nem árt. Mi nem jönnénk ki a - most még - 3. évben járó huszonezer forintból, így inkább dolgozok egy éves korától, ha jut hely a bölcsiben (nagy úr a deviza lakáshitel). Máshol Ny-Európában és az USA-ban 6 hetet, illetve 2-3 hónapot adnak szülés után, aztán oldják meg valahogy, persze ott többet is keresnek.
az anyának azért jó mert visszamehet dolgozni, nem unja halálra magát és így nem lép félre.
a gyereknek azért mert végre közösségbe mehet, nem lesz anyakomplexusa
az államnak meg azért, mert így nem dob ki feleslegesen pénzt az ablakon.
a férjnek is jó, mert nem csalják meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!