Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan tudnám megindítani a...

Hogyan tudnám megindítani a szülést magamnak? Egy anyuka

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 09:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem megindult a szülés magától, ha elolvasta azokat, amiket eddig írtatok. Tuti, hogy szülni megy. Könnyű szülést kívánok Neked!!!!
2010. ápr. 20. 13:37
 42/82 anonim ***** válasza:
74%
A házi praktikák hatására sem azonnal indul be, hanem vagy fél nap múlva. Akkor meg nem is biztos, hogy azért indult el. Mi is mindent kipróbáltunk, mégis 5 nappal túlhordtam az elsőt. A másodikat csak 1-gyel, pedig ott is tuti biztos voltam benne, hogy van még egy hetem. Vele befektettek, hátha megszülök. Ezen totál felhúztam magam, mert van otthon egy 2 éves gyerekem, és nem akartam, hogy a férjem a szülés előtt így pazarolja a szabit. Úgyhogy még aznap éjjel megszültem. Tuti biztos, hogy a kórházból lett elege a babának.
2010. ápr. 20. 13:47
 43/82 anonim ***** válasza:
40%
13.23! Írjál te!
2010. ápr. 20. 15:54
 44/82 anonim ***** válasza:
74%
Hát itt egyesek megőrültek, komolyan. Ezért tartunk ott, ahol. Én 39 hetes terhes vagyok, és nagyon szeretnék mér szülni. Azt hallotam, hogy a csípős kajáktól meg szokott indulni. Ma kínait ebédeltem, és titokban reménykedtem, hátha. Az eddigi válaszok alapján akkor én most rossz anya leszek, sőt, egy gyilkos! Szerintem megyek, és feladom magam a rendősrségen.
2010. ápr. 20. 16:12
 45/82 anonim ***** válasza:
55%
A kérdésfeltevés mikéntje és a kérdező "eltűnése" is azt a gyanút veti fel bennem, hogy ezt a kérdést nem egy kismama írta ki, hanem egy (vagy több) h.. fiatal srác, akiknek baromi jó móka, hogy az ostobábbnál ostobább (tisztelet a kivételnek) válaszokon röhögjenek. Mert szerintem az a vitatkozás elég nagy ostobaság!!!
2010. ápr. 20. 18:17
 46/82 anonim ***** válasza:
27%
18:17es te írsz valamit....én is ezt érzem, és szerintem azt röhögték, hogy a kismamák meg az anyukák hogy egymásnak esnek....
2010. ápr. 20. 18:26
 47/82 anonim ***** válasza:
17%
lehetőleg használj klórmészt mert szepszisben kimúlsz! a gyereket meg bugyoláld be jól, éjszaka még hideg az idő!
2010. ápr. 20. 18:40
 48/82 anonim ***** válasza:
73%
Sziasztok! Miért csodálkoztok hogy nem ír vissza! Ilyen válaszokra én sem írnék vissza! Egyébként meg barátnőm túlhordta a Babóját és az ORVOS mondta hogy ideje szülni. Ajánlotta hogy szeretgessék meg egymást és este találkoznak a szülőszobán! Mire odakerültek volna hogy megszeretgetik egymást fájásai lettek! Nemkellett szeretgetni. Miért ilyen negatív mindenki és miért baj ha valaki kíváncsi. Had legyen..énis néha megszülném már,de majd Ő tudja mikor van itt az idő. Nem?
2010. ápr. 20. 19:28
 49/82 anonim ***** válasza:
14%
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules.. lehet ez ugyanaz a kérdező csak másképp tett fel a kérdést..másabb válaszokat is kapott!
2010. ápr. 20. 19:31
 50/82 anonim ***** válasza:
48%

gyanítom, hogy megfordult már egy két életellenes cselekedet az itt szólók fejében, különben nem zavarná őket, hogy nem időben jön a baba.

amíg benn akar maradni békén kell hagyni a babát, nem szabad siettetni, az élet megoldja, ne legyetek már ennyire önzőek, komolyan mondom, egoisták vagytok.babára nem gondoltok

2010. ápr. 20. 19:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!