Pszihològustól kaptam papirt, hogy felek a szulestol?
Szia nagyon örülök h írtál
Maganorvosom van most is eddig mindenben megértett engem mindig aranyos nő volt , remelem ezzel kapcsolatban is tudok vele beszélni ! Május negyediken megyek hozza , akkor felhozom Neki a dolgot
Kicsit felek h rosszul. Reagál es másikat kell keresnem
Mert nehéz aranyos es jó orvost találni
:( es igazat adok sztem nem attól jó anya valaki hogy nem császáros hanem utána ami jön na az a nagy dolog
29-es vagyok.
Nekem az a furcsa abban, amit írsz, hogy úgy érzem, hogy csak az az egy érved van a császár ellen, hogy mit gondolnak mások. Pedig van még pár hátránya a császárnak (ahogy van a hüvelyi szülésnek is). De abból amiket írsz én abszolút úgy látom, hogy nincs rálátásod a szülésre, arra hogy mi, hogyan történik, csak annyit látsz, amit láttál tv-ben, hallottál másoktól. És így ismeretlen számodra. Az ismeretlentől pedig fél az ember. Mit fogsz mondani az orvosnak? Hogy félsz a szüléstől? Mindenki fél, persze, hogy fél az ember. De meg fogja kérdezni, hogy mitől félsz? Mert ez a nem mindegy. Mert sok mindenen lehet segíteni, ha kapsz kellő információt, támogatást. De ha csak azt hajgotagod, hogy félsz a szüléstől, de nem akarsz császárt sem, mert akkor sokan lenéznek, az nem fog segíteni rajtad. Egyébként én nem találkoztam még olyan nővel, aki azt mondta volna, hogy ő jobb anya, mert természetes úton szült. Hallottam olyat, aki azt mondta, hogy gyönyörű volt, hogy szép emlék, hogy örül, hogy végig tudta csinálni, hogy büszke magára, hogy sikerült, habár tudja, hogy nem csak rajta múlott. De soha senkitől nem hallottam, hogy azért lenézne másokat, mert nem sikerült. De lehet, hogy furcsa emberekkel beszéltem. Én a helyedben inkább utána olvasnék a témának, néznék pro és kontra érveket. Az nem érv, hogy szerinted mit fognak gondolni mások.
Alulrol a harmadik kommentelonek:
Eleg sokat olvasgatok mostanaban, talalkozni ensem talalkoztam ilyen emberekkel, de interneten ahhoz kepest sok ilyen no van. Szerencsere a kornyezetemben egy sem. Elegge kezdtek ellenem fordulni.
Bar ez minden kerdesnel/Kategoránál ez van itt. Mindegy mit irok :) Eddig ezt a felelmet magamban tartottam neha anyunak ezt azt mondtam de mostanaban felmerult h lassan johetne a kicsi,es egyre jobban erdekelni kezdett minden tanacs, velemeny, nem aszerint fogok szulni kI mit gondol, en csak megjegyeztem h par ember ezert lenezi a masikat... :) a masik h orvosra fogom bizni magam, es az o tanacsai szerint dontok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!