Pszihològustól kaptam papirt, hogy felek a szulestol?
Köszönöm h nem ítélsz el ,a barátnőm ugyanúgy volt mint Te épp ezért is megért engem soha nem akart rábeszélni hogyan szüljek majd
Mindkét esetben vannak komplikációk elhalálozások , szörnyű sztorik
Mindkettőnek van esztétikai hibája és fájdalmas de szerintem akkor sem mindegy
Persze meg 2 év alatt változhat a véleményem de a párom sem akarja h ezen aggódjak majd a terhességem 9honapja alatt..:) támogat akárhogy választok ! Nem fog rossz anyának tartani vagy alkalmatlannak mert felek sőt azt mondta meg ő is félne rám bízza és támogat! Köszönöm a hasznos választ!
Szia!
Két évvel ezelőtt túlhordás miatt kórházba fektettek. 5 nap bent lét után indították a szülést. Nem bántam, bár orvosom mondta, hogy nagy az esély így császárra. Nem zavart. Babám rosszul feküdt és köldökzsinór is nyakán volt. Császár lett tényleg. Megváltásnak éreztem a vajúdás után amikor beadták az érzéstelenítőt és végre nem fájt semmi. Aztán persze első felkelés és nap nem volt kellemes, de napról-napra jobb lett és nem feküdtem utána otthon hetekig fájdalomtól elgyötörve. Most várom május végére a második babám és most már én magam is azt szeretném, hogy császár legyen újra.Még nem kérdeztem erről az orvosom, de bízom benne, hogy császár után ő is újra ezt preferálja. Igen tudom, van kockázat. De sima szülésnél is van. Sőt...És igen az is bennem van,hogy ha már a testem nagy része átalakult,változott, akkor legalább ott lent legyen minden rendben. Mert azt én nem hiszem bárki, bármit mond, hogy sima szülés után ugyanúgy vannak a dolgok odalent és nem tágul ki az ember lánya. Egyéb problémákról nem is beszélve. Azt azért mondjuk nagyon bírom, hogy aki simán szült az kampányol, hogy ennyi meg annyi rosszat hallott a császáros szülésről, mert az ő környezetében aztán minden császáros szenvedett,mint a kutya. Bezzeg ő! Aki simán szült. Meg sem kottyant neki semmi. Tényleg? Ok. Lehet. Szerencsés vagy. Azért még nem kell elriasztani azt, aki császárt akar. Egy szó, mint száz: ha császárod lesz,hát az lesz. Ezért senki ne ítéljen el!
Szia
Őszinte leszek szebben nem is lehetett volna ezt leírni!! Számomra megváltás h más is gondolkozik így . Ezt látva elgondolkozom hogy mégsem kene ehhez agyturkasz csak én fújom így fel..
Én is azt olvasom h sokan ellene vannak a dolognak, de csak azoktól akik természetes úton tudtak szülni. Úgy érzem fent hordják az orrukat
Oké tisztelet a kivételnek de a legtöbbet ítélkeznek
Anyu húga ha császározzak meg ma is élne de szülés közben lepattant egy ér az agyaban és azonnal meghalt ! Ugyanígy császáros szülésnél is van komoly kockázat ! Szerintem az orvosod császárra voksol majd általában ha első császár volt többi is az lesz , egy császár után meg a terhesség is veszélyes állítólag meglehet repedni nem sok orvos mer kockáztatni hogy műtött anyuka szüljön!:)
Babavárò Boldog Babavàràst biztosan jobb lesz most minden! :)
Mindenkinek koszonom Aki irt egyre tobb kerdesre valaszt is kapok es tisztábban làtok! :) az en dokim is nagyon rendes lehet h o is megtud majd nyugtatni engem igy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!