Pszihològustól kaptam papirt, hogy felek a szulestol?
Hányszor szültél már?
(nem akarlak meggyőzni, mert ahhoz ostobának tartalak)
Nekem volt természetes szülésem fájdalomcsillapítás nélkül, és császárom is. Utóbbi sokkal rosszabb, én attól félek. :(
Pszichomókus rászánhatna némi időt, hogy az ezzel kapcsolatos szorongásod feloldja.
Eleinte én is rettegtem, hogy a szülés fáj, lehetőleg teherbe se essek.
Aztán a megfelelő pár mellett kialakult bennem a vágy, hogy tőle akarok gyereket. Minél erősebb lett ez a vágyakozás, annál inkább elfogadtam, hogy ez ezzel jár.
Mindenki fél a szüléstől. Aki nem tudja mi vár rá, az azért, aki igen, az meg azért. ;)
Amíg ennyire félsz, addig inkább várj még picit a babával!
De a kérdésre is válaszolva: kevés orvos mond nemet, ha te kimondottan császárt akarsz, az a ritka kivétel, aki elutasít.
Szerintem minden egyenfuggo a vilagon minden ilyen dolog. En kislany korom ota rosszakat almodom de imadom a gyerekeket. Anya kuldott orvoshoz hatha segit, de en az a fajta vagyok akit nem a fajdalom zavar, vagys nemis tudom hogy irjam. Nem zavar a fajdalom ami allando par napig ha nem kell atelnem azt amitol van. Talan igy erthetobb mit erzek. Tudom nehez megerteni mert mindenki mas. Nagyon utalom magam h ilyen vagyok
Penz nem akadaly, ha tobbet kell fizetni, csak egyszer olvastam valahol.h lenèzik a csàszáros anyukákat.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!