Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pszihològustól kaptam...

Pszihològustól kaptam papirt, hogy felek a szulestol?

Figyelt kérdés
Nem kertem a papirt megis adott fel eve jarok oda sokszor szoba jott h vagyom egy babara de iszonyatosan felelmetes nekem a szules. (Kerlek ne irjatok h nemfaj stb) meggyozni nem lehet... neis probaljatok. Millioszor hallottam millio storyt. Inkabb az a kerdes h akkor en ha terhes leszek es ezt megmutatom orvosnak, akkor csaszarom is lehet?

2016. ápr. 12. 13:29
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Minden kerdest hasznosnak talaltam. Meg aztis aki kisse serto modon valaszolt! Meg termeszetesen varunk, 2-3 ev mulva tervezzuk!:) sogornomnek 3gyereke van mind 3csaszaros de csak mert az elsot azzal kellett megszulnie.:) es kb egy hetig volt mindig gondja. Vagyis bocsanat most van az a bizonyos 3.dik csaszarja (13.-án) :) sok rosszat hallottam kicsit attol is tartok.. en is jobbnak latom persze ha varok meg ha tobbet beszelek errol akivel csak lehet. Pszihologushoz nem szeretnek jarni nem akarta megoldanI. Inkabb ideadta a papirt es letudta. En meg nem ezt akartam, hanem vègre egykis valtozast h menni fog.
2016. ápr. 12. 14:56
 12/57 anonim ***** válasza:
100%

Két császárom volt, egyikbe se haltam bele, másnap elláttam a fiaim, ill. most a második után egy hónappal már futottam.

Ezt csak azért írom le, hogy nem kell általánosítani, egyéni,hogy ki hogy viseli. Ahogy az is,hogy kinek milyen élmény marad a szülése.

Én azt mondom, ha valóban ennyire rettegsz, akkor legyen császár. Annak semmi értelme,hogy a rettegés ellenére belemész, lesz Isten ne adja egy hosszanelhúzódó, nagyon fájdalmas, nagyon rossz szülésed, és mondjuk ezért nem vállalsz másodikat.

A császár nem ördögtől való. Én speciel kipróbáltam volna normál szülést is, de az első sürgősségi lett, a második meg harántos, így programozott. Semmivel sem kötődnek kevésbé a gyerekeim, sőt a Nagy 4 évesen nagyon anyás. Egyiküknek sem lett attól baja,hogy nem vajúdtam, szerencsére mindkettő egészséges.

Nem kell pálcáttörni senki felett. Sokan megszülik természetes úton, aztán rakják a kukába, vagy a nagyik nevelik, stb. Nem attól lesz jó anya valaki,hogy a nuniján jön ki a gyerek.

2016. ápr. 12. 14:59
 13/57 A kérdező kommentje:

Na most picit jobban érzem magam köszönöm :)

Jót tesz ha tudom h nem csak én gondolkodom így kicsit faj h azért írjak h ne vállaljak gyermeket mert pszichológushoz járjak miközben csak azért megyek hogy normális szüljem majd meg a gyermekeim de ezek szerint mégsem olyan nagy probléma

Akiket ismerek és tudom h császárral szültek nem panaszkodtak meg a sík miatt sem mert bikini eltakarja állítólag mar általában ott vágnak nem köldok alatt

Minden esetre meg rajta leszek az ügyön de ha megis császár lesz akkor rajta leszek h ne érezzem magam rosszul emiatt! Köszönöm h írtál !!!

2016. ápr. 12. 15:06
 14/57 anonim ***** válasza:
Ha fizetsz, papír nélkül is császároznak. Főleg, ha fogadott orvosod van. Ismerek ilyet, nem is egyet. Szóval emiatt ne parázz, meg lehet oldani, ha ezt akarod. És nagyon nem ritka kérés ez...
2016. ápr. 12. 15:10
 15/57 A kérdező kommentje:

Szia

Nem feltétlen akarom ezt , régóta próbálom leküzdeni a félelmem

Ha nem sikerül természetesen császár lesz

Magán orvosom van évek óta májusban megyek hozza rákszűrésre akkor felvetem neki a kérdést h ő vállalja vagy sem

Köszi h írtál!:)

2016. ápr. 12. 15:24
 16/57 anonim ***** válasza:

Felre ertettel nagyon! Nem azt nezem le, aki csaszarral szul, hanem azt nem tudom megerteni, hogy valaki onkent vallal egy nagy hasi mutetet, mert az neki kenyelmesebb, es szerinte nem faj. De igen, marhara faj, utana, hetekig! Sajnos a surgossegi csaszarosok nem valogathatnak, de az aki csak azert keri, mert

1: fel a simatol

2: jajj kitagul uristen mi lesz

3: szepeszeti okok miatt

4: barmi egyeb kifogas, na, azokat nem ertem! A csaszart eletmento helyzetekre talaltak ki. Amugy pont ma futottam bele a csaszarrol egy irasba, nagyon erdekes, es lesz folytatasa is, erdemes elolvasni, es kovetni. Most van allitolag a csaszar honapja: [link]

Amugy ha kifejezetten emiatt kezdtel pszichologushoz jarni, tuti hogy helyre tudna tenni benned a dolgokat, ha te se ragaszkodnal ahhoz, hogy a szules igenis annyira rossz. Neked is tenned kell ahhoz, hogy a pszichologus segiteni tudjon, es mint irtam, lehet mar jo elore fel kene keresned egy nodokit, akivel elbeszelgethetsz a felelmeidol!

2016. ápr. 12. 15:41
 17/57 A kérdező kommentje:

Májusban megyek a dokimhoz,akkor mar vele is elkezdek erről beszélgetni

2 év alatt talán sikerül helyre rakni engem

Sehol nem írtam h szépészeti oka lenne vagy mert kitágulok, egyszerűen csak felek ha nehéz elhinni sajnálom

Vagy ha jólesik neked hisztit belekepzelni nem bánom ha nem akarnám h sikerüljön helyre tenni magamban ezt akkor nem is fordulok segítséghez szerintem ez elég világos !

2016. ápr. 12. 15:48
 18/57 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm a linket!!! :)
2016. ápr. 12. 15:49
 19/57 anonim ***** válasza:
Nem. Legalábbis nálunk ilyen nincs. Pszichológusi papír nem ment fel.
2016. ápr. 12. 16:05
 20/57 anonim ***** válasza:
53%
Egy ismerosom csaszarral szult, mert meghalt motorbalesetben a ferje szules elott ket honappal, igy nem volt ereje szulni, megengedtek a csaszart. De szerintem ha valaki arra panaszkodik, hogy nincs ereje.... Hat mit tudnanak csinalni az orvosok? Kedves kerdezo, nyugodtan intezd el magadnak a csaszart, nem kell azokkal foglalkozni akiknek ez nem tetszik. Mondom en aki 2x mar szult termeszetes uton. En az elso igazi fajasoknal konyorogtem a csaszaert, vagy barmiert, csakhogy ne fajjon. Fajdalomcsillapitas nelkul kellett szulnom. A masodiknal kaptam epiduralist, ami ezaltal sokkal jobb volt. Most a harmadiknal remelhetem hogy kapok valami erzestelenitot.
2016. ápr. 12. 16:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!