Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 4 héttel, ha...

Szülés után 4 héttel, ha gátvédelemmel szültem otthoni medencében fürödhetek már?

Figyelt kérdés

2015. aug. 7. 11:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát akkor menjél.
2015. aug. 7. 22:12
 12/15 anonim ***** válasza:
9.de érdekes!Máskor mindenki azt mondja,hogy külföldön pl. Angliában milyen vacak a terhesgondozás,és egyebek,most,micsoda sz-r,túlparázott dolog ez itthon!Hát nem,kicsit sem az!Úgy gondolom azt a pár hetet ki lehet bírni annak érdekében,hogy az ember(lánya)kiküszöböljön egy jó kis hüvely fertőzést,ill. annak a nagyon komoly következményeit.
2015. aug. 7. 22:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, pl sok helyen külföldön a 12. hétig rád se néznek. Milyen jó is az, amikor már szétrepedt petevezetővel műtenek egy méhen kívüli terhesség esetén, vagy esetleg már korábban észreveszi a doki.
2015. aug. 8. 09:15
 14/15 anonim ***** válasza:
20%

én már 4 hetesen szeretkeztem a férjemmel.

szóval a fürdés.... szerintem oké.

2015. aug. 10. 20:04
 15/15 mi a fene ***** válasza:
Zuhanyozz !
2015. aug. 16. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!