Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 4 héttel, ha...

Szülés után 4 héttel, ha gátvédelemmel szültem otthoni medencében fürödhetek már?

Figyelt kérdés

2015. aug. 7. 11:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Én kivárnám a 6 hetet, mert az a legfontosabb, hogy belül (is) minden oké legyen. Kontroll után, ha azt mondja a doki, h mehetek, akkor mennék medencébe, addig nem.
2015. aug. 7. 11:10
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Én nem fürödnék kontrollig. A fertőzés komoly dolog, kivárnám az időt.
2015. aug. 7. 11:11
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Nyitva lehet még a méhszáj, feljutnak a fertőzések, az nem vicces dolog.
2015. aug. 7. 12:12
 4/15 anonim ***** válasza:
48%
nem fürödnék
2015. aug. 7. 12:55
 5/15 anonim ***** válasza:
32%
Nem.
2015. aug. 7. 13:06
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
Nem a gátmetszés miatt nem lehet(különben én is gátvédelemmel szültem mindhárom gyerekemet),hanem amiatt a seb miatt,amit a méhlepény leválása okozott.Az igen könnyen,és nagyon csúnyán el tud fertőződni.Általában 6 hét a gyógyulása-ez a gyermekágyas időszak-akkor hívnak kontrollra is.Tudom,hogy nagyon meleg van,de bírd ki ezt a kis időt,ne kockáztass.
2015. aug. 7. 13:51
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

hat het dogam Minden no maskent gyogyul

ha mar nem verzel uszhatsz s szexelhetsz

a nem verzes valtozo van akinek 3het van akinek 8

2015. aug. 7. 15:11
 8/15 anonim ***** válasza:
46%

Kedves utolsó. Attól, hogy anem vérzik még, a seb nem biztos, hogy begyógyult, és a méhszáj sem biztos, hogy teljesen visszahúzódott, zárt annyira, hogy megvédje a méhet a feljutó kórokozóktól. A vérzés, vagy annak elmúlása nem jelzi a méhszáj állapotát.

Nincs is fincsibb, mint egy jó kis méhgyulladás.

Én megvárnám, míg ránéz a doki. Esetleg kérj tőle egy korábbi időpontot, hátha megnézi, és ha rendben talál, áldását adja a fürdésre.

2015. aug. 7. 16:20
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Kizarolag egyedul Magyarorszagon dogmatizaljak a 6 hetet

Miert gyogyulna mindenki egyforma tempoba komolyan ?

Kulfoldon szules utan igy szol a tanacs : nem verzel rendben vagy furodhatsz szexelhetsz

2015. aug. 7. 16:46
 10/15 anonim ***** válasza:

az, hogy külföldön nem így van, nem egyenlő azzal, hogy ez nem jó megoldás...

én nem kockáztatnék. nekem volt olyan, hogy 3-4 napig már nem véreztem, aztán megint. ha csak ebből szűrném le, mi van, bajom is lehetett volna.

2015. aug. 7. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!