Elso szules gatvedelemmel lehetseges lenne? Mik a modjai? Hogy tudnek kicsivel kevesebb seb, kellemetlenseg nelkul szulni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 10:34
1/4 anonim válasza:
én a 36.héttől használtam weleda gátmasszázsolajat kétnaponta. érezhető volt a különbség, ahogy alkalomról alkalomra könnyebben lehetett nyújtani. 3700 volt a lányom,és nem kellett vágni,1. baba.
2/4 anonim válasza:
Soha semmi ilyesmit nem csináltam, mint amit az első írt, nem kenegettem, nem masszírozgattam, kitoláskor a szülésznő se masszírozgatta, mégis sikerült gátvédelemmel szülni.
Ez alkati kérdés mennyire fogsz repedni, vagy fogsz-e egyáltalán.
Én egy picit repedtem, de mér szülés után 3 órával bírtam ülni az ágyon, nem fájt.
3/4 anonim válasza:
nem csak alkati. érezni lehetett az első gátmasszásnál olyan feszes volt a gátam semerre 1 mm-t nem mozdult. 3-4 alkalom múlva viszont egyre jobban.
1-es
4/4 anonim válasza:
Ez egy klasz dolog, amit te csináltál 1-es. Ezt kellene népszerűsíteni, jogy ne teljében a nők....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!