Gátvédelemmel nehezebb megszülni, mint gátvágással?
Aki esetleg mind a kétféleképpen szült,elmondaná a tapasztalatait?Gátvédelemmel tovább tart,jobban feszít vagy ott már nem lehet különbséget érezni?3. babámat várom,most gátvédelemre készülök,remélem sikerül.
37 hetes vagyok
Hármat szültem, mindhármat gátvédelemmel. Amikor a baba feje nekifeszül a gátnak, érezni a "tűzgyűrű"-t, az egy egészen különös dolog, azt hiszem, ebből az élményből maradnak ki a gátmetszéssel szülők. Nekem nem esett nehezemre picit lelassítani arra a pár másodpercre, amíg a babához alakultak a szövetek, azt gondolom, hogy egy jó szülésznő/bába sokat tud segíteni, hiszen ő látja, ha el kell engedni egy fél fájást pl.
A harmadikat állva szültem, ott tudatosan nem is nyomtam, csak amennyire az összehúzódás adta magát, és persze a gravitáció is rásegített. :)
Nem voltak pici babák, sem extra nagyok, 3360 és 3620 közötti súlyok, 34-36-os fejek.
Nem félek a gátmetszéstől vagy ilyesmi,felépüléssel sem volt gondom,csak annyira visszeres a gátam,hogy nem igazán lenne jó vágni...Kicsit tartok azért ettől a tűzgyűrűs dologtól...Na majd kiderül...
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!