A gátvédelemmel szülés nem terheli jobban a babát?
A babát nem húzzák gátvédelemnél, ez nem erről szól.
Én így szültem, 1. gyerek.
2 tolófájás után a harmadiknál már nem volt szabad nyomnom, hagyni kellett, hogy a baba csússzon ki a maga ütemében.
Erről szól a gátvédelem, semmi baja nem lesz a babának ettől.
Nekem mind a 4 hüvelyi szülésem gátvédelemmel volt, nem tűntek úgy a babák mint akiket nagyon megviselt a szülés.
Én alapból nem vállaltam volna gátmetszéssel szülést, és amelyik országban szültem ezt megtehettem.
Nem húzzák ki a babát. Nekem mindkettő szülésem gátvédelmes volt, a másodiknak még a karja is a válla mellett volt és úgy jött ki, mégis sikerült.
Nem tűnt úgy, hogy valamelyiküket megviselte volna. Szép kerek volt a fejük :)
Köszönöm az eddigi válaszokat,jöhet még.
Második szülésemről valamiért olyan emlékeim vannak,hogy a szülésznő az ujjaiközé veszi a baba nyakát nyitott tenyérrel és fel-le mozgatva "ráncigálja" kifelé a vállait.Lehet emiatt tört el szegénykém kulcscsontja...Ugyanezt eljátszani gátvédelemnél még rosszabb lenne,ezért kérdezem,de ezek szerint ez nem bevett gyakorlat,csak mondjuk ez a szülésznő csinálta így??Mindenesetre alaposan utána kérdezek és fogadok egy alkalmas szülésznőt is,ha emellett döntenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!