Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szegedi orvosok, szülésznők...

Szegedi orvosok, szülésznők mennyire vállalják be, illetve segítenek a gátvédelemmel való szülésben?

Figyelt kérdés
...és mennyire eredményes? ha valaki tud ajánlani orvost és szülésznőt, annak nagyon örülnék! 2. szülés lenne, és semmiképpen nem szeretnék még egy gátmetszést.

2013. okt. 13. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nem ott szültem... az elsőnél belül szakadtam kívűl vágtak.

A másodiknál azt mondta,hogy megpróbáljuk vágás nélkül,de én mondtam,hogy a fenéket aztán majd jól szétszakadok...elkezdte tömni a fejem azzal,hogy nem fogok bízzam rá a dolgot mert ha úgy lesz egy kicsit vág,de feleslegesen ne vágjunk már... Nah ok bele mentem a dologba... szülés után 2 órával jöttem-mentem,kb sírva nézték a szobatársaim ahogy fenékre huppanok az ágyon :)))) Szoptatni is sokkal kényelmesebb volt,hogy rendesen tudtam ülni.

2013. okt. 13. 18:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok... most olvastam a másik kérdésed.

Én még annyit tennék hozzá,hogy mint az előző válaszomból kiderült én nem terveztem,hogy gátvédelemmel fogok szülni így nem is foglalkoztam a dologgal,szóval se masszázs se semmi ilyen... és még is sikerült úgy,hogy egy picit se repedtem,szóval akkor szerencsés voltam :) pedig a második kicsit nagyobb is lett mint az első baba

2013. okt. 13. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!