Szegedi orvosok, szülésznők mennyire vállalják be, illetve segítenek a gátvédelemmel való szülésben?
Én ugyan nem ott szültem... az elsőnél belül szakadtam kívűl vágtak.
A másodiknál azt mondta,hogy megpróbáljuk vágás nélkül,de én mondtam,hogy a fenéket aztán majd jól szétszakadok...elkezdte tömni a fejem azzal,hogy nem fogok bízzam rá a dolgot mert ha úgy lesz egy kicsit vág,de feleslegesen ne vágjunk már... Nah ok bele mentem a dologba... szülés után 2 órával jöttem-mentem,kb sírva nézték a szobatársaim ahogy fenékre huppanok az ágyon :)))) Szoptatni is sokkal kényelmesebb volt,hogy rendesen tudtam ülni.
Első vagyok... most olvastam a másik kérdésed.
Én még annyit tennék hozzá,hogy mint az előző válaszomból kiderült én nem terveztem,hogy gátvédelemmel fogok szülni így nem is foglalkoztam a dologgal,szóval se masszázs se semmi ilyen... és még is sikerült úgy,hogy egy picit se repedtem,szóval akkor szerencsés voltam :) pedig a második kicsit nagyobb is lett mint az első baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!