Elmondásból tudom, hogy egy közelebbi ismerős mindkét gyermekét gátvédelemmel szülte, a Szent Imrében. Az egy 8, a másik 6 éves, és fogadott orvosa, fogadott szülésznője volt.
2013. jún. 18. 14:18
2/14 anonim válasza:
Miskolci Semmelweisben szültem, nem volt fogadott dokim, csak egy szülésznő volt ott a kitolásnál, nagyon sokat segített, hogy mikor mit csináljak, így sikerült vágás nélkül megszülnöm a lányom.
2013. jún. 18. 14:18
3/14 anonim válasza:
Első lányomat és a másodikat is gátvédelemmel szültem.Telki kórházban,választott orvossal.
2013. jún. 18. 17:02
4/14 anonim válasza:
mind a kettő gátvédelemmel született, Szent Imrében, fogadott orvos és szülésznő, de a gátvédelemnél a szülésznő a lényeg
5 és 3 évesek
2013. jún. 18. 17:12
5/14 anonim válasza:
Én még csak készülök szülni, napokon belül. Az orvos azt mondta, csak akkor vág, ha muszáj, de első gyereknél általában kell. A szülésznő ajánlott egy jó drága gélt, az állítólag segít, és a hozzáállása az, hogy próbáljuk meg a gátvédelmet, de azért ne essek kétségbe, ha mégis vágni kell. Mindkettő választott, SOTE II.
2013. jún. 18. 19:36
6/14 anonim válasza:
5-ös:
2. vagyok, 1. baba, én nem használtam semmiféle gélt, nem is masszíroztam a gátam, mégsem vágtak. Csak azért írom ezt, hogy lásd, nem csak az szülhet gátvédelemmel, aki megveszi a drága kencéket.
2013. jún. 18. 20:27
7/14 anonim válasza:
Nekem sem azt mondta, hogy feltétlenül vegyem meg, anélkül is megpróbálja, csak a tapasztalata szerint segít. Majd meglátjuk. :)
2013. jún. 18. 21:07
8/14 anonim válasza:
Szent Imrében szültem hármat.
Az elsőnél is védelemre készültünk, de komplikáció lépett fel, így sürgősségi beavatkozások kellettek, többek között a metszés is.
Második-harmadik védelemmel ment, de mindkétszer volt pici repedés, mivel az első metszés hege már nem rugalmas annyira. De ezeket sokkal jobban viseltem.
Választott orvosom és szülésznőm volt, de a második-harmadiknál ügyeletessel szültem, mert az orvosom vagy nyaralt, vagy nem ért be.
2013. jún. 18. 21:08
9/14 anonim válasza:
Nekem is a barátnőm szült így, első baba, szintén Szent Imre. Csak fogadott szülésznője volt.
Icipicit repedt, 1-2 öltés kellett csak.
Ő nem méregdrága gélt használt, hanem erre való illóolajat. Igaz, ez sem olcsó, a sógornőjétől kapta, de azt mondja, még rengeteg van. Ha van babás ismerősöd, hátha akad valakinél maradék olaj.
2013. jún. 19. 07:34
10/14 anonim válasza:
9 hónapja a Bajcsyban szültem. Ügyeletes orvos és szülésznő volt, sikerült a gátvédelem.:) (Pedig nem kértem, szó sem esett róla.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!