Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egyedül szeretnék szülni,...

Egyedül szeretnék szülni, miért nem jó?

Figyelt kérdés
Egy magán kórházban terveztük, hogy szülők. Ma kiderült, hogy a kedves férjem két ágyas szobát kért... Mikor rákérdeztem, hogy mégis miért, azt mondta ő is szeretné velünk tölteni azt 3 napot. A sírás kerülget. Szeretnék pihenni, nem vele foglalkozni, őt hallgatni. Ne értsetek félre, szeretem, de bőven elég ha bejôn, nem kell hogy 24órában ott legyen. Sokat beszélgettünk arról is hogy bent szeretne lenni a szülésnél, én viszont szeretek magányosan szenvedni, nem arra figyelni hogy valakire még tekintettel kell lennem.
2015. júl. 30. 20:19
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Látom töröltetted azt, hogy kamu a kérdés. Értelmes lehetsz nagyon
2015. júl. 31. 19:41
 42/46 anonim ***** válasza:
Én még látom a kérdésed.
2015. júl. 31. 19:44
 43/46 anonim ***** válasza:
83%

Lefogadom hogy a szülést meg a magánkórházat a kedves férjed fizeti, azt megengeded neki...

Én nagyon örülnék ha a férjem velünk lehetne de mi nem engedhetjük ezt meg. Szánalmasan önző vagy kérdező, meg sem érdemled ezt.

2015. aug. 1. 21:38
 44/46 anonim ***** válasza:
Kérdező amúgy azt tudod, hogy a szülés nem olyan gyorsan zajlik mint a filmeken? ELső gyerekemmel a vajúdás megkezdése és a kisbaba megszületése között 37 óra telt el. Ebből az utolsó 13 órát töltöttem a kórház szülőszobáján. A második gyermek gyorsabb volt, ő 6 óra alatt lett meg mindennel együtt. Mindkét esetben hatalmas erőt adott, hogy a férjem bent volt velem. Te azt hiszed, hogy bemész amikor jönnek a fájások és bumm ki is jön a pici? NEM! Ez csak a filmeken van így.
2015. aug. 1. 21:46
 45/46 anonim ***** válasza:
KItalált a szitu essen már le nektek!
2015. aug. 2. 08:53
 46/46 anonim ***** válasza:
Szia, ha saját magad miatt nem is szeretnéd, a baba érdekében csak el kellene "viselni" a férjedet, ugyanis erosíti a kapcsolatát a kozos gyereketekkel. Ez hosszútávon csak jobb mindenkinek, mert inkább osszetartja a családot, nem? Kicsit az a benyomásom, hogy mintha nem számítanál a férjedre a továbbiakban. Ez persze csak az én meglátásom...
2015. aug. 4. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!