Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egyedül megyek szülni, egyre...

Egyedül megyek szülni, egyre jobban félek, fognak ott segíteni nekem?

Figyelt kérdés
A II. sz. klinikához tartozunk (Budapest), ott fogok szülni, de nem lesz, aki elkísérjen. Nincs fogadott orvosom, se szülésznőt nem tudtam fogadni, gondok adódtak, nem lesz rá pénzem. Ugye, azért segítenek a szülésznők?
2010. jún. 29. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egészen biztos!!! Utána esetleg adhatsz nekik egy-egy csomag kávét, vagy egy-egy tábla csokit. Ha normálisak, akkor annak is örülnek. És a szülésznő nem azért szülésznő (legalábbis normális esetben), hogy pénzt fogadjon el. Nekem sem volt fogadott szülésznőm, bár ő Komáromban volt. Nagyon rendes volt, végig segített.
2010. jún. 29. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Persze, segitenek azért, ez a dolguk, ne aggódj! Sok jó és rossz példa is van, akár fogadsz szülésznőt, akár nem... Valószinűleg azért ezt a szakmát választották, mert segiteni akarnak, fel a fejjel!
2010. jún. 29. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj! Nálunk várakozáson felüli volt a szülészet! Nem ismertem senkit, előtte nem láttam még a helyet sem, iszonyúan féltem, de nagyon rendesek voltak! Mindenki kedves volt. Az ügyeletes doki a kitolási szakra jelent meg, alig vettem észre, egyszer csak ott volt mellettem, ős is rendes volt, a varrásnál pedig alapos, mint egy magándoki! Le a kalappal. A szülésznő mindig mondta, mikor mit csináljak, kedves, türelmes volt. Nem vittem be vizet, hozott enkem pohárban, meg vizes törülközőt is, szóval meglepődtem, olyan volt, mintha fizettem volna! Kellemesen csalódtam.
2010. jún. 29. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Fognak nyugi:)

Én szintén egyedül, se fogadott doki, se fogadott szülésznő nélkül szültem és nagyon kedvesek voltak velem:)

2010. jún. 29. 22:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, ez megnyugtató, csak annyi rémhírt hallok, valahogy a rossz-hírek mindig gyorsabban terjednek. Remélem minden rendben lesz, köszönöm:)
2010. jún. 29. 22:36
 6/6 anonim válasza:
Az emberek a jó híreket kevésbé mondogatják! A rossz híren többet lehet rágódni! Ne aggódj mindenki segítő kész lesz!
2010. júl. 15. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!