8 hónapos, vagy annál idősebb babánál létezik olyan időpont, amikor szívesbben és hosszabban eljátszik egyedül és jobban lehet mellette végezni a házimunkát? Nektek mi a tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 20:35
2/6 anonim válasza:
Igen, evés után, meg alvás után is.
3/6 anonim válasza:
nem :)
most 9 hós, és konkrétan egy percre sincs el magában, illetve annyit, hogy reggel amíg én kimegyek egy kévéra, wc-re, fogat mosok, ez max 15 perc, de már kiabál
ha nekem nem lenne segítségem, én nem is tudom mit csinálnék
4/6 A kérdező kommentje:
huhh, köszi, kipróbálom, eddig az alvás utánt vettem csak észre, de remélem a másik is bejön! :-))))))))
2010. ápr. 1. 20:46
5/6 anonim válasza:
Szia!
Én azt vettem észre reggel sokkal jobban elvan, egyedül hosszabb ideig eljátszik. Ilyenkor a legkipihentebb, tele a poci. Napközben változó, hogy mennyit alszik, bár alvás után azért ő is elvan, de nem annyi ideig, mint reggel. És van bizony olyan is, hogy rossz napja van és semmi nem jó neki, ilyenkor melléülök és játszunk. Vagy viszem magammal minden hova.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a jó tanácsokat!
2010. ápr. 2. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!