Ha mentővel megyek szülni, egyedül kell menjek vagy a párom is jöhet velem?
Apás szülést szeretnék, eddig úgy volt majd a párom bevisz kocsival, de ahogyan lenni szokott egy idióta bele ment az autónkba, ami még nem is biztos, hogy javítható. Bocsi, hogy ezt leírtam, de még mindig bosszant, hogy pont a legrosszabbkor kell történnie.
A lényeg, hogy nem hiszem, hogy a szülésig lesz autó. Ha mentővel kell mennem, a párom is jöhet velem?
A mentő erre ugyanígy való. Megnyugodhatsz, nem rohamkocsit fognak rájukküldeni, így azok megmaradnak a "sürgős esetekre".
Az ő adójukból, TB-jükből van ez finanszírozva, úgyhogy hadd vegyék már igénybe azt a szolgáltatást, amiért ők is fizettek.
szerinted miért nem megy taxival?:DDD
a mentő pedig erre is való nem csak sürgős esetekre.
Én is mentővel fogok menni a kórházba ha beindul a szülés nem pedig taxival.
hülye leszek 40 km-et kifizetni a taxisnak mikor a mentő ingyen is bevisz.
arról pedig nem tudok,hogy a szülés nem lenne sürgős eset.
mi van ha útközben megszül? a taxis eltudja látni szerinted az anyukát meg a babáját?
ezért megy a legtöbb nő mentővel,de látom vannak még tudatlan nem szült nők,akik szeretnek okoskodni:DDDD
Szia!
Mi anno a férjemmel együtt mentünk mentővel, ő is hátul volt velem.
Könnyű és gyors szülést kívánok! :))
Te mivel mentél szülni? Lemerném fogadni,hogy mentővel és nem taxival.Vagy esetleg taxi sofőr vagy?:D
Szerintem egyes mentőállomásokon nem egy mentőautó található hanem minimum kettő,de ettől általában több szokott lenni.
Úgyhogy sorry de elég uncsi a szöveg:)
Bár már volt a hírekben,h taxiban szült meg egy kismama,de ha lehet választani,akkor inlább egy szakkpzett mentőápólót választanék. Egyértelmű a mentő.
Szülés közben bármilyen hirtelen probléma adodhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!