Egy magán kórházban terveztük, hogy szülők. Ma kiderült, hogy a kedves férjem két ágyas szobát kért... Mikor rákérdeztem, hogy mégis miért, azt mondta ő is szeretné velünk tölteni azt 3 napot. A sírás kerülget. Szeretnék pihenni, nem vele foglalkozni, őt hallgatni. Ne értsetek félre, szeretem, de bőven elég ha bejôn, nem kell hogy 24órában ott legyen. Sokat beszélgettünk arról is hogy bent szeretne lenni a szülésnél, én viszont szeretek magányosan szenvedni, nem arra figyelni hogy valakire még tekintettel kell lennem.
Szerintem a kétágyas szoba nem azért van, hogy tekintettel legyél majd a férjedre, és hogy ő ne hagyjon majd pihenni. Inkább azért, hogy kicsit dajkálja az éppen nyűgös gyereket amíg Te eszel, zuhanyzol vagy alszol. De ha nem szeretnéd hogy ott legyen non-stop három napig, egyszerűen mondd meg neki.
2015. júl. 30. 20:23
2/46 anonim válasza:
Eszedbe jutott már az, hogy a szülés és a gyerek nem csak a tiéd? Vagy az önzés teljes mértékben elvette a józan eszed?
2015. júl. 30. 20:28
3/46 anonim válasza:
Ilyen stílussal csodálom, hogy vki elvett. :) Sajnálom a férjedet.
2015. júl. 30. 20:30
4/46 anonim válasza:
Szülni én is egyedül szültem, de bennaludt utána a férjem.
Nekem nagy segítség volt, első este még a zuhanyzás se ment volna egyedül. A babával kapcsolatban mindent ő csinált, nekem csak szoptatással kellett próbálkoznom.
Ha nem megy be a férjed és pihenni akarsz akkor le kell adnod egész napra a babád, de biztos hogy ezt akarod egy újszülöttel? A tejtermelés is nehezen indul be, jobb ha minél többet próbál szopizni.
Gondolom nem azért akar bemenni, hogy te ugráld körbe őt, hanem azért hogy ő ugráljon körbe titeket a babával. Vagy miben zavarna?
2015. júl. 30. 20:31
5/46 anonim válasza:
"a kedves férjem" hát ez a stílus magáért beszél.
Én úgy vártam, hogy a férjem bejöjjön hozzánk, mint a messiást, és bármit megadtam volna, hogy velünk legyen, mert amikor hajnali kettőkor a friss császársebemmel már 5 órája ringattam a gyerekem, hogy el tudjon aludni, akkor bizony jól jött volna, ha át tudom adni öt percre neki.
2015. júl. 30. 20:33
6/46 anonim válasza:
Miért, talán 8 éves a férjed? Örülj neki hogy segíteni akar. Ne itt hisztizz, hanem egy kicsit szállj magadba
2015. júl. 30. 20:34
7/46 anonim válasza:
Elvárnád, hogy otthon üljön, nézze a tv-t, és napi 1-2 órára lássa csak a gyerekét, hogy te nyugodtan pihenhess, mert nincs kedved "tekintettel lenni" rá? Szereted te ezt az embert egyáltalán? Akkor milyen alapon veszed el tőle az első napokat a gyermekével?? Felháborító a hozzáállásod! Nem találok rá szavakat! N31
2015. júl. 30. 20:43
8/46 anonim válasza:
Hú de nagy a szerelem!
2015. júl. 30. 20:45
9/46 anonim válasza:
Na onnantól kezdve, hogy megszültél felejtsd el a pihenés szót. 15 hónapja szültem, de nem igazán tudtam pihenni az elmúlt hónapokban. Én nagyon örültem volna, ha férjem mellettem van. Császáros voltam, alig bírtam menni, de muszáj volt a babámmal, mert csak úgy nyugodott meg, ha ringattam. Sokan örülnének egy ilyen férjnek.
2015. júl. 30. 20:45
10/46 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a férjedet! És örülök,h nem én vagyok az:-)
Egyébként meg ha elindulnak a fájások másképp látod majd a világot! Pláne ha meglesz a csöppség.!!!
Amúgy halkan jegyzem meg,nagyon-nagyon jól fog jönni a segítség!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!