Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egyedül szeretnék szülni,...

Egyedül szeretnék szülni, miért nem jó?

Figyelt kérdés
Egy magán kórházban terveztük, hogy szülők. Ma kiderült, hogy a kedves férjem két ágyas szobát kért... Mikor rákérdeztem, hogy mégis miért, azt mondta ő is szeretné velünk tölteni azt 3 napot. A sírás kerülget. Szeretnék pihenni, nem vele foglalkozni, őt hallgatni. Ne értsetek félre, szeretem, de bőven elég ha bejôn, nem kell hogy 24órában ott legyen. Sokat beszélgettünk arról is hogy bent szeretne lenni a szülésnél, én viszont szeretek magányosan szenvedni, nem arra figyelni hogy valakire még tekintettel kell lennem.
2015. júl. 30. 20:19
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

22-es vagyok

Én sem szeretem elhagyni magam. Este császároztak, másnap "szépen" sétálgattam és elláttam a babámat, de ez a dolog nem csak a nőről és a nagy önállóságáról szól. A gyermek közös, és ha már van lehetőség arra, hogy az apuka is szinte az első perctől a részese lehessen az életének, akkor nem fosztanám meg ezektől a napoktól.

2015. júl. 31. 10:56
 32/46 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek az övé is. A helyében nem engedném hogy elvedd és pont telibetojnám anyádat. Bemennék és kész. Pont ugyanannyi joga van hozzá, mint neked. Anyád itt a kakukktojás nem a férjed!!!
2015. júl. 31. 10:57
 33/46 anonim ***** válasza:
Egy normál, hüvelyi szülést nincs értelme egy műtéthez hasonlítani. Nem lógnak ki belőled csövek, ha szerencséd van meg se érzed, persze lehet rosszabb is; de ne azokból a tapasztalatokból indulj ki.
2015. júl. 31. 11:28
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

Csak aztán ne csodálkozz ha a férjednek elmegy a kedve a babázástól és amikor 5. hónapja nem aludtál semmit akkor se fogja átvenni az indokoddal, hogy nem vagy beteg...

A kezdetektől közös a gyerek, nem kéne kisajátítani aztán csodálkozni ha később apuka nem segít semmit. Én írtam,h bár a szülésnél nem volt benn a férjem, de amint a szobába kerültünk onnantól kezdve ő is foglalkozott a babával egyenlő értékű szülőként.

Ha nem akarod, hogy segítsen neked, nem kell, de a babával hadd töltsön már ő is annyi időt, amennyit akar, neki több joga van ott lenni, mint a nagyinak.

2015. júl. 31. 12:27
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

Erről az jut eszembe, amikor első babánkat vártuk, és a férjem azt mondta: Ugye, ha megszületett, nem veszed ki a kezemből? Ugye megpróbálhatom én is ellátni?

Nem érettem, honnan ered a félelme, de ezek szerint tényleg vannak ilyen nők, akik nem engedik a teljes jogú férjet a gyereke közelébe, mert még mindig nem váltak le az anyjukról, és kitolják az apát a család köréből. Én akkor megdöbbentem és azt mondtam neki, hogy persze, hogy foghatja és elláthatja, az ő kisbabája is. Természetes, hogy eleinte nem olyan ügyes, de majd belejön. Örült, és fantasztikus, teljes értékű édesapa lett, azóta is örömmel babázik.

Őszintén sajnálom a férjed. Rosszul választott társat.

2015. júl. 31. 12:34
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
Na várj, én nem értek valamit? Eddig azt hajtogattad, hogy Te ezt egyedül akarod végig csinálni, egyedül akarsz lenni, pihenni akarsz, akkor miért lesz ott az anyád????
2015. júl. 31. 12:47
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
El kéne gondolkozni lassan azon, hogy felnőttél és a férjed az első nem az anyukád. Ha nem akarna a férjed veled lenni megértenélek. Van pár ismerősöm, ahol a férj azt mondta nem tudja végigcsinálni, ezért az anya volt bent. Nekem is nagyon jó a kapcsolatom anyukámmal, nagyon szeretjük egymást, de nem tudtam volna elképzelni, hogy a férjem helyett ő legyen bent. Ne hagyd ki a dolgokból. Én pl nagyon elcsesztem az elején, hogy nem adtam ki a kezemből a babát. Nem hagytam lehetőséget arra, hogy egymást kiismerjék, megszokják. Később a férjem nem tudott mit kezdeni a lányunkkal, mert annyira stresszelt, hogy nem jól csinálja a dolgokat. Most 15 hónapos és most rendeződik a helyzet.
2015. júl. 31. 12:59
 38/46 anonim ***** válasza:
Ez most komoly, vagy KAMu kérdés? Ugye kamu? Remélem!
2015. júl. 31. 14:41
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

"Na várj, én nem értek valamit? Eddig azt hajtogattad, hogy Te ezt egyedül akarod végig csinálni, egyedül akarsz lenni, pihenni akarsz, akkor miért lesz ott az anyád????

"

Lányok ezek annyira kitalált kérdések, hogy kár válaszolgatni rájuk! Unatkozó trollok kérdései. Foglalkozzatok a többi valódi kérdéssel.

2015. júl. 31. 14:58
 40/46 anonim ***** válasza:
Mi???? Anyád lesz bent a férjed helyett? És még te szeretsz egyedül szenvedni? Az apának ezerszer több joga van a babával lenni mint az anyádnak. És ahogy más is írta ez abszolút nem hasonlít egy műtétre. Megérdemelnéd, hogy elhagyjon a férjed! Én nem bírnék veled élni ha az ő helyében lennék. Fogadjunk anyád is olyan mint te, egy férfigyűlölő szuka és kikönyörögte, hogy ő legyen bent veled.... te meg amilyen ostoba vagy még engeded is.... közben meg hogy viselkedsz a férjeddel? Remek anya leszel.... ja nem.
2015. júl. 31. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!