Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek is felelőtlenség...

Szerintetek is felelőtlenség a mai világban egyedül, minden segítség nélkül világra hozni egy babát? Nem én szeretnék így szülni, csak kérdezem.

Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 22:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
59%
Igen.
2014. aug. 7. 22:21
 2/20 anonim ***** válasza:
58%
Hát ha te magad előteremtesz mindent a picinek akkor nem de annak azért bőven megvan a hatránya is..pl kevés idő a gyerekre stb... ha a kapcsolat olyan akkor sem tartom annyira felelőtlenségnek.
2014. aug. 7. 22:28
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
utolso, a kérdezö a szülésröl beszélt, nem? nem arrol, hogy egyedül, segitség nélkül felnevelni egy gyereket
2014. aug. 7. 22:31
 4/20 anonim ***** válasza:
60%
😃😃 ja akkor bocsi félreétettem a dolgot..
2014. aug. 7. 22:33
 5/20 A kérdező kommentje:
Én is ezt magyarázom bnőmnek, hogy nagyon kockázatos. Köszi a gyors választ. :)
2014. aug. 7. 22:48
 6/20 anonim ***** válasza:
76%
...ugy akar szülni a barátnöd, hogy "bemegy a kis szobába és kinyomja"? :D vagy mi? :D és majd ö ha kell összevarrja magát, elvágja a köldökzsinort, közbe mig folyik a vér belöle, letörli a babát, vagy miiii van? :D
2014. aug. 7. 22:52
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha pl szülés közben a nyakàra tekeredik a köldökzsinor, vagy oxigén hiànyos állapot lép fel a babánál akkor mit csinál? Ilyenkor minden másodperc számít.És akkor őt még nem is említettem, mi minden léphet fel.Vannak már olyan kórhàzak ahol hagynak szülni úgymond egyedűl, de azèrt ott vannak ha baj van.
2014. aug. 7. 22:55
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
de olyat nem lehet, még akkor sem, ha otthon szülést választ. vagy hogy gondolja?
2014. aug. 7. 22:57
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Hű, nekem hiába indult meg a szülés, nem repedt meg a magzatburok, de a nyákdugó is fenn volt még.

Így is 14 órát vajúdtam segítséggel. Úgy gondolom felelőtlen ha ilyenen gondolkozik.

2014. aug. 7. 23:00
 10/20 anonim ***** válasza:
oriasi felelotlenseg
2014. aug. 7. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!