Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért baj, ha én biztonságosab...

Miért baj, ha én biztonságosabbnak érzem a császárt?

Figyelt kérdés
2015. máj. 19. 09:58
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Ez is egy érdekes beszélgetés a témában, szerintem, remélem nem baj, hogy mutatom: [link]

Amúgy nem értettem egészen mi a gond a statisztikákkal? Mire alapozna inkább egy orvos is? Arra a párszáz esetre, amit ő lát életében, vagy akár más orvosok által látott több ezres adatokra? Persze, lehet hazudni, csak épp nincs értelme, szerintem. Akinek célja az emberélet mentése, megvédése, annak elsődleges célja a minél nagyobb esetszámban vizsgált biztonságos megoldás keresése. Ennyi erővel, ha ketten meghaltak császár közben, akkor sem tiltják be, hogy ez rossz beavatkozás, mert több ezrek életét menti meg, természetesen. Így van ez a hüvelyi szüléssel is. Van, aki sérül, de sokaknak minden szövődmény és gond nélkül végbemegy.

A szülés pedig sosem lesz kockázatoktól mentes, akárhogy is történik meg.

2015. máj. 20. 14:37
 42/43 anonim ***** válasza:
75%
Szia, egyáltalán nem baj, ha választható lenne, én is úgy szeretnék szulni. Azért, mert császárnál sokkal kevesebb komplikáció adódhat, ami a babá egészségét károsíthatja, nincs elakadás, oxigénhiány, vákum, véromleny. Lehet, hogy lassaban épulok fel utána, de ha pici így jon világra, és emiatt kisebb az esélye a szulés alatti traumáknak rá nézve, akkor errefelé húznék én is.
2015. máj. 22. 09:26
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha rá tudod venni a dokit és van elég pénzed, akkor hajrá. Kinek baj? Ha neked nem baj, mások véleménye meg kit érdekel, csak úgy őszintén, mert az ég világon semmi közük hozzá. A te tested, a te életed, a te gyereked, a te döntésed. A következményeket is te szenveded el. Szóval én ebben egyedül a dokira hallgatnék és nem a sok okoskára, hogy jaj káros a császár... mert ők aztán tudják. Mai világban már mindent el lehet intézni, tudod aki keres az talál...
2015. máj. 22. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!