Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A programozott császárt...

A programozott császárt hányadik terhességi hétre tervezik be?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 39ik héten csinálták meg!
2014. ápr. 2. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia, nekem az első cukorbetegség miatt a 37. héten volt, azóta nem tudom mi változott, de most úgy néz ki, hogy a betöltött 38. hét után végzik majd el.
2014. ápr. 2. 14:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mi miatt kell a császár. Én bennt feküdtem a kórházban a 37. héttől, minden nap vizsgáltak és ameddig lehetett húztuk. Végül a 40. hét elején császároztak.
2014. ápr. 2. 15:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is a 39. héten volt!
2014. ápr. 2. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Programozott (hüvelyi úton történő) szülést éltalában a 39-40. hétre tervezik be.

A programozott császárt csak nagyon indokolt esetben csinálnak...

2014. ápr. 2. 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondták a terhesgondozáson, hogy valamikor a 39. héten csinálják meg, azon belül akkor, amikor az orvos jónak látja.
2014. ápr. 2. 20:18
 7/8 anonim válasza:

Nekem a 38-ik hetre van elore tervezve....tobb egeszsegugyi problema miatt...nem szeretne a doki ha beindulna hamarabb, spontan a szules . De addig meg van 5 hetem .:)

Kellemes babazast mindenkienk .

2014. ápr. 2. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem 39+5re volt a program császárom.
2014. ápr. 2. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!