Programozott császárnál, aki terhességi cukros, mit ehet vagy éppen nem szabad enni előtte? Neked hogy volt?
Figyelt kérdés
Orvos és diatetikus ellenkezőt mondta, ezért kérdezem. Persze az orvosra hallgatok egyértelműen, csak érdekel más tapasztalata.2012. okt. 8. 14:04
1/2 anonim válasza:
Nekem progi volt, bár egy nappal előtte magától megindult, de nem vészesen gyorsan, úgyhogy mindenki ráért, én csak a biztonság kedvéért kocogtam be hajnali fél ötkor. 11 órakor műtött volna a doki, de későbbre csúszott a sürgősségiek miatt. Ötvenhétszer megkérdezték tőlem, hogy ugye nem ittam és ettem még ma.
Szóval: ahogy én kivettem a szavaikból, jobb ha előtte min. 12 órával nem eszel, és nem is nagyon iszol. Nekem azt sem engedték, hogy kiöblítsem a szám vízzel, annyira ki voltam száradva, viszont kaptam rengeteg fizsót, szép lassan csöpögtetve, és így elmúlt a szomjúságom, az izgalomtól meg nem is tudtam volna enni.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor vacsi még van, de pótvacsi már nincs. Reggel 7-re kell mennem.
2012. okt. 9. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!