Akinek programozott császárja volt, melyik napon szült?
rokonom terhes még csak 20hetes, de már dokit keres, aki megcsászározza, mert ő nem akar szülni... (jaj-borzasztó egy teremtés, ne menjünk bele) szóval ő azt mondta, hogy megdumálja a dokijával, hogy 37-38hét között vegyék ki a babát.
Most komolyan- ha programozott is a császár, anyuka dönti el mikor??
Én simán szültem háromszor, tényleg nem tudom hogy megy ez, és mikor ez a tyúkeszű mondta, hogy ő hogy fogja világrahozni a gyerekét... elgondolkodtam ezen.
Programcsászárnál normális, hogy kb. 2 héttel a tervezett időpont előtt van, bár nem tudom, talál-e olyan dokit, aki kívánságra csinálja...
Amúgy miért nem akar szülni? Ha a fájdalom miatt, akkor üzenem neki, hogy a szülés az pár óra, a császár meg néha több hetes iszonyú fájdalom - nekem ez volt, gyakorlatilag újra kellett tanulnom járni! 6 órát vajúdtam, nem kis fájdalmakkal, de ezerszer inkább a szülést választanám, mint a császárt, mert azt nagyon megszenvedtem!
Nos, én meg ezerszer inkább a császár, mint a természetes szülés.
Ha a csaj tényleg ok nélkül akar progi császárt, nem túl sok doki vállalja. Én a létező legkésőbbi időpontig tolattam el a dokimmal a műtét időpontját (péntekre voltam kiírva és 3 nappal korábban szültem volna, csak hétfőn megindult magátől.
Egyébként nekem eü okok miatt kellett császárral szülnöm, nem azért, mert nekem az tetszett, még mielőtt vki kiosztana.
Szia! Nekem azt mondta a dokim, hogy protokoll szerint 2 héttel a kiìrás előtt lehet legkorábban, vagyis a betöltött 38. hèt után. Ezen belül pedig mi megbeszéltük a pontos dátumot, ebbe nekem is volt beleszólásom! Így én elvileg 38+4 hétre fogok "szülni", persze ha a kislányom is így gondolja.
Üdv, 36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!