Ha valakinek nincs fogadott orvosa, annak nem is lehet programozott császárja? Milyen indokokkal "lehet kérni", hogy inkább császározzanak?
Ne haragudj a kérdésért, de miért akarsz császárral szülni???
Tudod te milyen fájdalommal jár a seb?
Ha nincs rá indok akkor szerintem ne is kérd!:)
Nekem volt rendes és volt császáros szülésem is ezért tudok különbséget tenni!
A császár egy hasi nagy műtét,hetekig,(van aki hónapokig) lábadozol utána!
Na úgyis mindjárt megkapod a magadét,hogy minek akarsz császárt stb stb... :)
Ha nincsen semmilyen egészségügyi indok arra,hogy császárod legyen,akkor a dokinak kell elküldenie egy pszichológushoz,hogy ezért meg ezért félsz a szüléstől és ő fog neked adni egy igazolást a császárra.Szerintem viszont ehhez mindenféleképpen szükséges fogadott orvos akivel ezt megtudod beszélni.És persze fizetni is kell majd érte...
Szintén fiatal vagyok és én is császárt szeretnék majd,ha meg tudom fizetni.Magánorvos biztos kell hozzá.Most gyűjtjük a pénzt az orvosra és utána kezdjük el a baba projektet.Tudom,rosszul hangzik,de sajnos fizetni kell érte,nem is keveset.Kezdésnek 200 ezret gyűjtünk,aztán megpróbálunk belevágni,hátha elég lesz.Félreértés ne essék,ezt majdnem minimálbérből rakjuk össze...
Szóval szerintem csak magánorvossal meg pénzzel lehet,de mi bármennyire is szeretnénk babát,én csak császárral vállalom be.Ez az én álláspontom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!