Akinek programozott császárja volt, mennyi ideig hagyták vajúdni, hány perces fájásokig, vagy ha elöbb kezdödnek a fájások, mikor kell a szülészetre bemenni?
Szia!
Én 4 hete szültem programozott császárral. Kedden kellett befeküdnöm és másnap reggel 8-ra volt tervezve a császár. Ám szerencsére a kislányom is úgy gondolta jobb itt kint és hajnal 3-kor elkezdett szivárogni a magzatvíz. 6-kor folyt el teljesen és utána kezdődtek a fájások. Mivel nagyon lassan tágultam, ezért 8-kor elkezdtek előkészíteni a császárra (EDA+infúzió) és 9:01-kor megszületett a kislányom. Elméletileg max. 5 órán keresztül hagytak volna vajúdni a hegszétválás miatt (az előző szülésem is császár volt, mert ott 3-szor a babám nyakán volt a köldökzsinór és 11 óra vajúdás után leesett a szívhang párszor...). De ez kórházfüggő...
Sok "sikert" a szüléshez!
Második vagyok! Én cáfolnám ezt az első pár napban nem éhesek dolgot.
Mivel engem délben műtöttek, másnap délig az őrzőben voltam, a gyereket egyszer hozták fel 5 percre, akkor sem szopizhatott, mert még tele voltam érzéstelenítővel, meg fájdalomcsillapítóval. Szóval először úgy jó egynaposan tudott szopni, ettől függetlenül a 4. nap annyi tejem lett, hogy nem győztem fejni, mert folymatosan folyt, ha kellett ha nem! De az én gyerekem már 3. nap este olyan éhes volt, hogy nem aludt csak sírt, és már a csecsemősök mondták, hogy adjunk neki pótlást, mert ez így nem lesz jó, mert kiszáradhat és több mint 30 dkg-ot fogyott a 3 nap alatt! Még szerencse , hogy volt miből mert 4200 g-mal született, és a 4. nap reggel 3850 g-mal engedtek haza a kórházból minket!
Kérdező, emiatt ne aggódj, attól hogy császáros leszel, tudsz szoptatni, lehet később lövell be a tejed, de sűrűn tedd cicire a babát!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!