Akinek programozott császárja volt, nem indult bea szülés, annak sírós babája lett?
Én nem hinném, hogy ez egyenes arányos lenne.Nekem sima szülésem volt, igaz indított ez nem tudom számít-e valamit, de az én lányom, kb 1,5 hónapja hagyta abba az állandó ordítást.Sírt ha uncsizott, ha éhes volt, ha fújt a szél, ha épp rossz irányba raktam le...stb, szóval mindenért.Most már tud forogni, úgy, hogy játékokkal a pokrócon a földön el van.Most már tényleg csak akkor sír ha éhes, vagy ha fáradt és nyűgös.Nagyon durva volt, és még nem kezdtünk el fogzani.... :/
6h baba anyukája
76%-osos vagyok.
Amúgy 6 hónapos a lányom..a h betű nem egyértelmű! :)
Miután kinyomtam a kis gyönyörűségemet, azután is folyamatosan üvöltött, nagyon fel volt zaklatva szegény, és kórházban is szépen ki csinált!!!
Egyébként, lehet a császárosok még nyugisabbak is,mert ha logikusan belegondolunk, akkor nem kell egy minilukon kituszmákolni magukat,amibe össze vissza csúszkálnak a csontjai...jajj..Ez nagyobb trauma, mint, hogy csak ki kapják..
azt mondták a császárosa babák ugye úgymond nem küzik át magukat akadályon, de az őket ért hírtelen fény, hang, hőmérséklet megviselheti őket.
lányom császárral született, ráadásul 32 hétre. 3 hét múlva lesz egy éves és vigyorog, gőgicsél, hangosan kiabál jókedvűen, már az sem látszik rajta hogy hamarabb jött. "kiskorában" a hasfájást eltekintve nem igazán sírt.
A lányom nem programcsászáros volt, hanem sürgősségi császáros a 38. hétben, de végülis egy percet nem vajúdtam vele, nem indult be a szülés.
Az első 3 hónapban volt pokoli sírós mert kólikás volt, nagyon-nagyon, de ennek semmi köze a vajúdás nélküli császárhoz.
Utána nyugodt baba lett, kicsit se sírós.
Ez nem áll egyenes arányosságban hidd el, az én lányom is teljesen nyugodt volt és még az is, persze még itt a 2 éves dackorszak, bármi lehet :o)
Mellesleg vajúdás nélküli császárnál kapja a legnagyobb sokkot a baba, mert a vajúdástól kapott adrenalint nem kapja meg; legalábbis anno így olvastam.
2 programozott császárom volt.
a lányom 6 hónapos koráig nagyon sírós volt, azóta is kis nyöszörgő, most 3 éves. A fiam egy tök nyugis, vigyori baba, csak akkor törik el a mécses ha álmos, még a hamiért sem sír. Ő 6 hónapos.
Szia.
Nekem 12éve volt az első császár,simának indult,8órát vajúdtam,de nem tágultam,a vérnyomásom 220fölé ment,a baba szívhangja lefele:( azonnal vittek a műtőbe.Kisfiam nagyon sokáig elég sírós volt.Lassan 2éve volt a 2.császár,indított volt,mert nem mozgott a kislányom,de szerencsére minden rendben volt vele. Nagyon nagyon nyugodt baba volt,szinte 3hónapos koráig csak evett-aludt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!