Farfekvés miatt császáros anyukák! Hogy indult a
szülés? Vagy programozott császárotok volt? Azt mikor
csinálják?
Tesómnak programozott császár volt farfekvés miatt,de három nappal hamarabb elfolyt a magzatvíz.bementek a kórházba és még aznap megcsászározták.neki a programozott a 38. hét végére volt betervezve
2011. jún. 10. 19:22
2/10 A kérdező kommentje:
Farfekvés,progis császár a betöltött 38.héten.DE a kisasszony 4 nappal korábban elindult kifele:)Észre sem vettem,fájdogált a derekam úgy 10-20 percenként de meg voltam győződve,hogy én majd csak szerdán szülhetek,mert akkor lesz a császár:D
Másnap mentem nst-re és mondtam a dokimnak,hogy fájdogálok,megvizsgált és már 3 ujjnyira nyitva voltam:D
Kérdezte,hogy mióta fájdogál,mondtam ,hogy másfél napja:DAzóta vajúdtam,de valahogy nem tünt fel:DDDAzonnal császároztak.
2011. jún. 10. 20:39
4/10 A kérdező kommentje:
Uhh... komoly. Köszi neked is!!
Berendelt a doki, amikorra ki voltam írva, és megvizsgált.Közölte, hogy a babó nem fog megfordulni, úgyhogy menjek el a városba fél óra sétára, aztán irány a műtő.Nemigazán tudtam nyugodtan sétálgatni.
2011. jún. 10. 21:43
nekem egy ismerősöm természetes úton szülte meg a faros babát 10 évvel ezelőtt, a baba feneke jött ki először
2011. jún. 10. 22:55
Mind a kettő gyermekem faros volt.
Kisfiamnál nem indult meg a szülés, ezért 41+6 hetesen bekötötték az oxitocint. Erre sem voltak fájásaim, de a baba szívhangja leesett ezért azonnal vittek a műtőbe.
kislányomnál előre lebeszéltem az orvossal a császárt, 38 hetesen volt meg a műtét.
2011. jún. 10. 23:06
Keddre voltam kiírva. Hétfő reggelre beszéltük meg a dokimmal a programozott császárt. Csütörtökön pontban éjfélkor arra ébredtem, hogy fáj a hasam, görcsölök. Először nem is tudtam mire véljem, azt hittem csak gyomorrontás (egyébként is elég hasfájós vagyok), vagy ilyesmi. Kimentem a mosdóba ... elkezdtem vérezni. De közben már jöttek a fájások. Szóltam a nővérkének (kórházban feküdtem), hívta a dokimat, és már toltak is a műtőbe.
2011. jún. 11. 00:15
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Változatos történetek...
Egy hettel a programozott csaszar elott szultem,delutan fajdogalt a hasam,zuhanyoztam egyet ,gondoltam elmulik de nem igy volt,aznap ejjel meglett a kislanyom.
2011. jún. 14. 15:07
Kapcsolódó kérdések: