Ha a szülészorvosom a Szt. István Kórházban vezet szülést (IX. Kerület), attól még mehetek a saját kerületemben terhességi vérvételre?
Magánrendelésre járok a szülész-nőgyógyászhoz, így TB-re ő a Szent Istvánba tud csak vérvételre beutalót adni (itt fogok majd szülni).
Viszont én a III.kerületben lakom.
Még nem voltam a háziorvosnál, csak mivel egy korábbi nőgyógyászati műtétnél problémázott, amikor a nőgyógyászom azt kérte, hogy ő írjon nekem beutalót vérvételre -persze azért - , ezért azt hittem, akkor most sem lehet.
Így kértem a Szt.Istvánba egy beutalót a dokimtól.
De a védőnő meg azt mondta magától, hogy majd elmegyek a háziorvoshoz, hogy ő ad beutalót vérvételre, ide, a III.kerületbe.
Ezek szerint terhességnél ez így működik, csak az a műtét egy külön eset volt?
A háziorvosom, ha gondozásba vett, akkor írhat nekem az itteni laborba beutalót a terhességi vérvételekre is, vagy terhesség esetén mindig oda kell menni vérvételre, ahol a nőgyógyász szülést vezet/rendel?
Segítsetek, kérlek, mert nincs kedvem hajnalban áttúrázni a városon. :(
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Holnap megyek a háziorvoshoz, remélhetőleg kiderül minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!