Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek nincs fogadott orvosa,...

Akinek nincs fogadott orvosa, hogyan intézi el a programozott császárt? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Már az elején mondták, az sztk-ban, hogy mivel az első császár volt, így most is az lesz. Nekem ez így oké is. Viszont itt vagyok mindjárt 37 hetesen és még nincs időpontom, mert ide-oda küldenek és nem adnak egy rohadt időpontot. Másnál ez, hogy ment?
2014. jún. 7. 14:20
 1/2 anonim ***** válasza:
68%
Én szülésznő vagyok, nálunk ez úgy megy, hogy amikor beindulnak a fájások, elfolyik a víz, akkor jössz a szülőszobára papírostól, és megoperál az aktuálisan beosztott team. Aneszteshez küldtek már?
2014. jún. 7. 14:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Kaptam egy beutalót az sztk-ban, ezzel kellett mennem a kórházba, ott közölték, az egyik helyen, hogy menjek át az osztályra és ott előjegyzésbe vesznek. Az osztályon azt mondták, hogy ez nem így működik, menjek vissza az sztk-ba, hogy az ottani doki hívja fel őket és kérjen nekem időpontot. Az sztk-s doki közölte, hogy 1. ő nem hívja fel őket (amúgy nem ehhez szoktam menni, csak szabin volt a másik), 2. a múltkor pont az volt a bajuk a kórházban, hogy nem küldték be a kismamát, 3. menjek be szerdán, mert akkor rendel az onkológián az ottani osztályvezető főorvos és jelezzem neki, hogy elküldtek. Jelenleg itt tartok! Gondolom legrosszabb esetben tényleg az lesz, hogy majd az ügyeletes megműt, csak azért nagyon aggódok. Soha senki nem nézett pl hegvastagságot sem. Azt nem kéne?
2014. jún. 7. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!