Farfekvéses a babám. Ha így marad, és van fogadott orvosom, megbeszélhetjük, hogy pl.38. héten császározzon? Ez a programozott császár? Volt 2sima szülésem, bárcsak most is az lenne, de a baba miatt nem kockáztatnám meg, ha nem fordul át.
Első babánál általában megcsászároznak, csak a többediknél próbálják meg a sima szülést!
Barátnőmnél a fogadott doki, akkor döntötte el, amikor bement,hogy apró fájásai vannak. Akkor azt mondta,hogy nem vár, mert kicsi az esély rá,hogy megfordul!
Hány hetes terhes vagy? Nekem a 37. héten fordult be a lányom, addig farfekvéses volt. Mondta az orvosom, hogy a 36-37. hétig ne is foglalkozzak ezzel a témával, majd utána eldöntjük. Ő levezette volna a faros szülést is, de nem minden orvos vállalja már. Beszélj vele őszintén, mit szeretnél, mitől félsz. De szerintem a 38. héten korán van a császár, ha nincs más bajod. Ha a fogadott orvosod, akkor biztosan el lehet vele a császárt is intézni...
És még lehet mindenféle csodaszerrel próbálkozni a megfordításra (nem az orvosi, külső fordításra gondolok, én azt nem vállaltam volna be): homeopátia, lámpa, négykézláb állás, stbstb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!