Fogadjak orvost vagy ez esetben felesleges?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket. Amikor kisfiam (császármetszéssel) született (26 hónapos) volt fogadott orvosom. A második baba is biztosan császáros lesz, mert elég sok komplikáció volt a várandósság elején, illetve az orvosom szerint rövid idő telt el az első terhesség óta ahhoz, hogy a természetes szüléssel próbálkozzunk. (Sajnos anno a kisfiam annyira megindult felfelé, hogy ki kellett szélesíteni a vágást, mert nem érték el.) Tavaly elköltöztünk, és így pont ő lett a körzetis orvosom. Mivel programozott császár lesz, olyan napra kell beírnia a műtétet, amikor ő dolgozik. Ezek után van értelme megfogadni?
2013. aug. 1. 14:01
1/5 anonim válasza:
Én biztos fogadnék, az ügyeletes orvosra van csomó szülőnő és félő hogycsak összecsapja mert épp kopogtatnak hogy még másik kettő babának is már kint van a feje és kéne jönni. Ha nem gond anyagilag szeritnem jobb a biztonság. Főleg egy műtétnél azért ott lehetnek komplikációk. mint tudjuk természetes szülésnél van hogy az orvos semmit sem csinál, de pont egy császárnál van jelentősége az orvosnak és hogy milyen orvos.
2/5 A kérdező kommentje:
Azért vacillálok, mert mindenképpen arra a napra ír be, amikor ő az ügyeletes. Tehát így is, úgy is dolgozna.... Nem tudom mi lenne a jobb. Anyósom győzköd, hogy lenne jobb helye is annak a pénznek két gyerkőc mellett.
2013. aug. 1. 14:07
3/5 anonim válasza:
Te tudod mennyire kell az a pénz. Az a baj hogy mivel ügyel összejöhetnek a dolgok és nehogy te hőzd a rövidebbet.
4/5 anonim válasza:
Kisebb összeget kapna a műtét után és ennyi.
5/5 anonim válasza:
Gondolom, a terhesgondozásra amúgy is hozzá jársz. Én így tennék, és biztosan meg is fogadnám, de talán kevesebb pénzt adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!