Volt valakinek Székesfehérváron vagy bárhol máshol fogadott orvos nélkül programozott császár mostanában. Mesélnétek róla?
Én Székesfehérváron szültem császárral júliusban. Nem volt orvosom, és nem volt programozott. Az lett volna, de előbb indult a szülés, a 37. héten.
Szülésznőt fogadtam, mert amíg még fel sem merült a császár, úgy gondoltam neki nagyobb hasznát veszem. Orvosom nem volt és nem is lehetett volna, mert másik megyéhez tartoztam.
Éjjel volt a szülés, nagyon rendes orvost fogtam ki, fiatal, barátságos, lelkes. A másik ügyeletes orvos (ketten végezték a császárt) valamivel idősebb volt, de szintén nagyon normális. Még így is, hogy én ugye nem is oda tartoztam...
A műtét előtt az orvosom elmondott mindent, mi hogy fog történni, mire számítsak. Az altatóorvos szintén nagyon rendes volt, végig ott volt a fejemnél és elmondta, hogy éppen mi történik. A párom is bent lehetett velem, nekem ez volt a legfontosabb.
Az orvosom minden nap bejött, megnézte, hogy vagyok, beszélgettünk még egyéb más később dolgokról, következő szülés stb. Azóta is ő az orvosom, és ha lesz még egy baba, akkor őt fogom választani.
Összességében pozitív élmény volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!