Miért baj, ha én biztonságosabbnak érzem a császárt?
Persze, sérülhet, ezt el is fogadom.
Én csak a saját ismeretségi körömből indulok ki, és a Dévényes szülőkből, ahol sokkal kevesebb volt a császár miatti gond, mint a normál szülésből.
A baba szempontjából igen is biztonságosabb a császár!
Nem véletlenül életmentő beavatkozás a babára nézve!
A nő számára igen is megterhelőbb, nehezebb. Csak másként.
Nekem nem volt választásom... de ha lett volna akkor is a császár mellé teszem a voksom. Mert az, hogy én szenvedek egy pár hétig, belefér.
De a gyerekem egészséges, nem oxigénhiányos ami azért általában maradandó és súlyos problémákat okoz.Nincs vérömleny a fejében mondjuk a vacum miatt. és nem úgy könyökölték ki belőlem.
Ennek ellenére járnunk kell dévényre, mert torticollisa van.
A saját statisztikám:
10 embert ismerek onnan.
Ebből 5 szülés közben, későn végzett császármetszés miatt van beteg, fogyatékkal élő gyermeke.
Kb 3-4 tudta, hogy beteg lesz.
a 4-ből 1 szándékosan tartotta meg. A másik 3 szülés után, vagy az utolsó ultrahangok környékén tudták meg, hogy gáz lesz.
És vagyok én, aki császáros volt, de torticollis miatt járunk. Ami nem szülés közbeni komplikáció...
De nincs több olyan aki császárral szült és gond lett volna!
Nekem első a gyerekem egészsége volt!
Bocs, hogy nekem van saját döntésem és akaratom. Meg elékpzelésem. Te pedig az orvosodra hagyatkozol.. mert az könnyebb. Azt hiszed így az övé lesz a felelősség, mert ő döntött úgy ahogy. De majd ha elég érett leszel ahhoz, akkor majd rájössz, hogy orvosok között nincs felelősség.
Azt hiszem, nem lehet leköpni engem azért, mert igen is nekem a gyerek a legfontosabb!
De neked nyilván nem az. Neked az a fontos, mit mond az orvos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!