Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért baj, ha én biztonságosab...

Miért baj, ha én biztonságosabbnak érzem a császárt?

Figyelt kérdés
2015. máj. 19. 09:58
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
95%
A szülés szerintem pont az a dolog, aminél senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinálsz. Ne foglalkozz annyit mások véleményével.
2015. máj. 19. 10:56
 12/43 anonim ***** válasza:
48%
Tudod, ez nem garancia semmire. Császár közben is sérülhet úgy a gyerek, hogy egy életen át kell vele/érte küzdeni. A saját szövődményeidről nem is beszélve. EZért kell és érdemes tájékozódni.
2015. máj. 19. 11:08
 13/43 A kérdező kommentje:

Persze, sérülhet, ezt el is fogadom.

Én csak a saját ismeretségi körömből indulok ki, és a Dévényes szülőkből, ahol sokkal kevesebb volt a császár miatti gond, mint a normál szülésből.

2015. máj. 19. 11:22
 14/43 anonim ***** válasza:
48%
Én pedig a saját tapasztalataimból, mert császár szövődménye miatt újra műtőbe kerültem, és már sosem leszek a régi.
2015. máj. 19. 11:31
 15/43 anonim ***** válasza:
65%
Hát.. én láttam császárt és nem tudom elképzelni hogy valaki önszántából ezt választja. De a te tested, ne foglalkozz azzal ki mit mond.
2015. máj. 19. 11:41
 16/43 anonim ***** válasza:
53%

A baba szempontjából igen is biztonságosabb a császár!

Nem véletlenül életmentő beavatkozás a babára nézve!

A nő számára igen is megterhelőbb, nehezebb. Csak másként.

Nekem nem volt választásom... de ha lett volna akkor is a császár mellé teszem a voksom. Mert az, hogy én szenvedek egy pár hétig, belefér.

De a gyerekem egészséges, nem oxigénhiányos ami azért általában maradandó és súlyos problémákat okoz.Nincs vérömleny a fejében mondjuk a vacum miatt. és nem úgy könyökölték ki belőlem.

Ennek ellenére járnunk kell dévényre, mert torticollisa van.

A saját statisztikám:

10 embert ismerek onnan.

Ebből 5 szülés közben, későn végzett császármetszés miatt van beteg, fogyatékkal élő gyermeke.

Kb 3-4 tudta, hogy beteg lesz.

a 4-ből 1 szándékosan tartotta meg. A másik 3 szülés után, vagy az utolsó ultrahangok környékén tudták meg, hogy gáz lesz.

És vagyok én, aki császáros volt, de torticollis miatt járunk. Ami nem szülés közbeni komplikáció...

De nincs több olyan aki császárral szült és gond lett volna!

Nekem első a gyerekem egészsége volt!

2015. máj. 19. 12:01
 17/43 anonim ***** válasza:
32%
Persze utolsó! Az orvosok meg mind hülyék hogy a természetes szülést pártolják mind a baba, mind az anya szempontjából!!!! Bocs, de én nem kockáztatok és az ORVOSOMRA hallgatok, akinek tényleg van TAPASZTALATA, nem a saját "tapasztalatocskámra" hagyatkozok, mert Nekem a gyerek a legfontosabb!
2015. máj. 19. 12:41
 18/43 anonim ***** válasza:
46%

Bocs, hogy nekem van saját döntésem és akaratom. Meg elékpzelésem. Te pedig az orvosodra hagyatkozol.. mert az könnyebb. Azt hiszed így az övé lesz a felelősség, mert ő döntött úgy ahogy. De majd ha elég érett leszel ahhoz, akkor majd rájössz, hogy orvosok között nincs felelősség.

Azt hiszem, nem lehet leköpni engem azért, mert igen is nekem a gyerek a legfontosabb!

De neked nyilván nem az. Neked az a fontos, mit mond az orvos...

2015. máj. 19. 12:49
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
A hüvelyi szülés biztonságos, csak nem folyton beleavatkozós, fekve kitolós, könyökkel préselős szülésekről van ilyenkor szó, hanem a természetes szülésről, saját tempóban és pózban, normális orvosi felügyelet (és nem vezetés!) mellett.
2015. máj. 19. 12:51
 20/43 anonim ***** válasza:
49%
utolsó, nem azzal van a baj hogy neked a gyerek a legfontosabb, hanem hogy szerinted csak a császár jó a gyerek szempontjából, mert úgy nem sérülhet.. Nos, elég sok kisgyermekes családot ismerek, de nálunk pont fordítva van. A természetesen születetteknek nincs problémájuk, két császáros kisfiú viszont komoly fejlesztésekre szorul. Az egyikük a császár utáni helytelen adaptáció miatt tanulási nehézségekkel küzd, a másikuk hipotón,"bár erre nem mondták egyértelműen hogy a császár miatt"- és súlyos légzési problémái vannak a mai napig, mert nem tudott alkalmazkodni a tüdeje elég hamar. De én még mindig azt mondom, mindenki döntse el, hogy akar szülni, és ha baj van, akkor csak magunkat okolhatjuk. Ez meddő vita.
2015. máj. 19. 12:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!