Kell szólni a védőnőnek, hogy megszületett a baba (én fel nem emelem a telefont miatta)? Vagy valaki a kórházban ezt a nőszemélyt azonnal tájékoztatja? A kórháztól szagolja ki, hogy mikor megyünk haza, ha én nem tájékoztatom? A kórház megtehet ilyet?
Hú, de suttyó paraszt vagy. Ezt a kérdést normálisan is fel lehetett volna tenni. Elég lett volna annyi is, hogy ,,kell szólni a védőnőnek, hogy megszültem?''
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem tudom mindenhol így van-e, de nálunk fel kellett hívjam, hogy megszültem.
A kórház köteles èrtesíteni a gyerekorvost és a védőnőt legalábbis nálunk így van.
és egyébként nekem nagyon jol jött hogy 10 nap sebláz után a 40 fokban nem nekem kellett az ujszulott babammal atgurulni a gyogyszerekert, hanem o jott es hozott ingyen babamerleget meg segitett hogyan legyen tobb tejem.
talan ha nem ilyen lenne a hozzaalasod normalisabb lenne o is. dobbenet az az ellenszenv ami a munkajukat ovezi mindig is erterlenul alltam elotte.
bocs az ekezetekert es az offolasert.
ha nem akarsz védőnőt akkor írásban lemondhatod a szolgálatot ezt már szülés előtt is megteheted ...
akkor max a családügytől keresnek majd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!