Szerintetek hány perces fájásokkal érdemes elindulni a kórházba? Nem első baba, de a másikkal már eleve bent feküdtem, mások voltak a körülmények. A kórház kb 45 percre van.
Figyelt kérdés
2014. dec. 18. 21:10
2/9 anonim válasza:
Rendszeres 10perceseknél én már pakolnék, ha közelebb lenne, akkor elég később is, de a 45p bármikor lehet 1,5 óra is és nekem az egész szülésem volt 1,5 óra, szóval ha rendszeres lesz a fájás, akkor inkább készülj.
3/9 anonim válasza:
Én mindháromszor 3 perces fájásokkal indultam 20 percre lévő kórházba, igaz, anyukám már teljesen kész volt, hogy miért nem indulok már :) 45 percre lévő kórházba is csak 5 percesekkel indulnék, de én mindig úgy voltam vele, hogy sokkal jobb otthon vajúdni, mint a kórházban.
4/9 anonim válasza:
Nekem az első értelmes fájástól számítva 25 percen belül meg lett a lányom. Még jó, hogy nem volt 45 percre a kórház...
5/9 anonim válasza:
Az elsővel 10 percesekkel indultunk, 5 percessel értünk be a kórházba, onnantól kezdve 8 óra alatt lett meg a baba. Másodikkal rendszertelen fájásokkal mentem be, reggel 9-kor. Felvettek az osztályra, fél 3-kor lettek rendszeres 5 perces fájásaim (egyből 5 percesre állt be), 1 óra alatt meglett a lányom. A férjem a tolófájásokra ért be. Szóval, ha messzebb laktunk volna, és 5 perces fájásokkal indulunk, akkor a kocsiban megszültem volna. Akkor indulj, ha úgy érzed, hogy ezek már rendes fájások.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek,már nagyon készülünk.
2014. dec. 18. 22:46
7/9 anonim válasza:
Elég messze van a kórház. Én 10 perceseknél indulnék. Bàr nekem 4 óràn keresztül voltak 5 perceseim, és oxi kellett. Ez mindenkinél màs.
8/9 anonim válasza:
Ilyen messzire én is elindulnék 10 percesekkel, mert nem lehet tudni. Mi 5 percre lakunk a kórháztól, így vártunk, majd egy napig 10 percesek voltak, nem sűrűsödtek, csak erősödtek, aztán hirtelen 3 percesek lettek, akkor jött a kapkodás, de mire beértünk totál lelassult újra, még 9 órát vajúdtam a kórházban.
9/9 anonim válasza:
Amint rendszeresek érdemes elindulni. Nekem rögtön 6-7 percesekkel indult, mire elindultunk már 3 percesek voltak, több mint 1 óra volt az út. Végül a kórházban 4 óra múlva született meg a lányunk, de izgultunk a kocsiban hogy nem érünk oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!