Kisbabát tervezünk és Gyöngyösön (bugát Pál Kórház) szeretnék szülni! Érdekelne, hogy milyen itt a szülészeti osztály? Milyenek az orvosok és a szülésznők? Kit érdemes választani?
Szia!A baba-mama szoba kellemes,minden igényt kielégítő.A bébik éjjel is az anyukákkal lehetnek! :)
Én is ott fogok szülni,Horvát Gábor dokinál,remélem napokon belül :)
Gratulálok Nektek! Bárcsak már én is itt tartanék!
Szülésznőt fogadtál? Horváth doktor mennyit kér magánrendelésen?
Majd el jön az az idő is :)
Szülésznőt nem választottam,hozzáértő,kedves emberek az ott dolgozók.
Horváth doki magánrendelésén a tarifa vizsgálatonként 5E Ft. Havonta egy alkalommal kell hozzá menni,a 38.ik hétig,utána a kórházban vizsgál az NST,ultrahang eredményt megnézi...
én nem ajánlom a gyöngyösi kórházat, én befeküdtem a 32.héten. és azt mondta a doktor úr, h elfolyt a magzatvízem, és ocsmányul beszélt velem, majd átvittek b.pestre az I.számú klinikára (koraszülés veszélye miatt), és ott kiderült, hogy minden rendbe van, nem is folyt el semmenyi!
hááát erről ennyit
Én csak ajánlani tudom a gyöngyösi kórházat! Ott szültem a kislányomat egy éve, mindenki nagyon kedves volt. Én Dr. Szelva Istvánhoz jártam, nagyon alapos, kedves, közvetlen doki. Nekem többen is őt ajánlották és nem bántam meg, hogy nála szültem. A második babámat(még csak tervezgetjük) is mindenképp nála szeretném világra hozni.
Szülésznőt nem fogadtunk, de nagyon rendes volt az épp ügyeletes szülésznő is.
Remélem már pocakban van a tervezett babóca!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!