Milyen az Egri kórházban a szülészet? Milyenek a szülészorvosok és szülésznők?
Én is most fogok itt szülni, első gyerek, így tapasztalatom nincs. Barátnőm májusban szült, tökéletesen elégedett volt. Volt fogadott orvosa és szülésznője, de ettől függetlenül a csecsemős nővérek nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, elégedetten ment haza!!! A védőnőm szintén hasonló beszámolókról mesélt, tehát hogy kedvesek, rendesek az osztályon. Benn töltöttem 1,5 napot a szülészeten két hete, egyéb okok miatt, de megnyugodtam. Kedvesek és segítőkészek voltak a nővérek, szülésznők. Volt, aki nem mosolygott állandóan, de hát emberek vagyunk, mindenkinek lehet gondja, rossz napja...
Nyilván azon is sok minden múlik, hogy Te mennyire vagy kedves, együttműködő velük. Ha látják rajtad a pozitív hozzáállást, együttműködést, kedves vagy, semmi gond sem lesz!!! Tudod: amit adsz, azt kapod vissza. Szóval nyugalom, én maximálisan optimista vagyok!!!
(Bár azt majd meglátod, hogy mennyi barna bőrű etnikum lesz benn. Volt, aki meg sem tudta mondani, hány hetes, és falkában jártak le cigizni. Ez kissé aggaszt, de ne értsen félre senki...)
Szia!
Én 2009 decemberében szültem a lányom fogadott orvossal és fogadott szülésznővel, így velük nem is volt semmi probléma!Bár én is voltam előtte is bent és a szülésznők végig nagyon kedvesek voltak nyugtattak!Tényleg mindegyik!
Viszont a csecsemősökről nekem sincs jó véleményem!Semiben nme segítettek!Mondjuk én nem is kértem meg őket, de annyi eszük lehetne szerintem, hogy egy esőször szülő nő még nemigen pelenkázott öltöztetett!Semmiből nme tartana nekik minden szobába egyszer bemenni....Na mindegy ez csak az én véleményem!
DE tavaly október 5-étől bababarát lett a kórház, ez csak jalent valami jót!Remélem! :)Mi is tervezzük a kistesót :)Remélem már óton van :)
Amúgy az osztályos nővér (a gyerekágyon) velem ő nagyon kedves volt!Mindig próbált segíteni!Mondjuk szerencsém volt a mert a második harmadik éjjel ugyanaz a nővér volt aki engem (fgoadott) az osztályon!Szóval minden frissen szült nő kap egy nővért segíteni zuhanyozni...ÉS nálunk utána ő volt éjjel is, és mindig érdeklődött felőlünk :)Ő bagyon kedves!De akárhogy ordított második éjjel a lányom egy csecsemős sem jött oda...
De alpjában véve én szívesen megyek vissz, mert már ügyesebb vagyok nincs nagy szükségem csescemősnővérre! :)
A többiek meg tlnyleg kedvesek voltak!
Én voltam a 10.55, aki felvetette a kényes kérdést: Igen, telt ház volt lenn az 1. emeleten, így azért kerültem "fehér hollóként" egyedül egy hatos szobába...
Meglátjuk, milyen lesz a tapasztalatunk szülés után! ;-)
A gyerekágyas részleg a 2-on van, ott szerintem nem lesz így. Én éjjel szültem, és egy teljesen üres szobába tettek, pedig abban a bizonyosban is volt hely. Úgyhogy nyugi!
oda még a takarítónő se szívesen ment be... :)
10.55+20.13 vagyok: köszi kedves utolsó, megnyugtattál!
Nem ítélek könnyen, de diplomásként elég nehezen éltem meg a szobatársak viselkedését és tudatlanságát...
Kedves Kérdező! Te mikor fogsz szülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!