Milyen a szombathelyi szülészet? Szülésznők? ÉS szülés után milyen a csecsemő osztály?
Körmend előnye,nagyon kevés kismama,éjszakára elvszik a babát,és tudsz pihenni,3 óránként viszik nappal szoptatni,és normális csecsemősők,de ennyibe ki is merült,az orvosok tariffája 60-tól felfele,ha nincs választott ügyeletes rád se cseszik,kőkorszaki vajudó és szülőszoba.
Szombathely,kétszer szültem ott,elsőnél éjszaka egy bunkó szülésznőt fogtam ki,egyedül voltam szülőszobán,igy azt se lehetett mondani,h nem volt rám ideje.Reggel hála az égnek váltás volt,egy nagyon aranyos szülésznőt fogtam ki.
Másodszorra is nagyon normális szülésznőt kaptam,pedig sorba szültünk,mindenhol ahol lehetett szülőnő volt:-)
Vajudo elég kis helyiség,ággyal,fotellal,labdával,tévével.
Szülőszobák nagyon színvonalasak,hatalmas ágy,labda mindegyikbe,saját zuhanyzó/wc, egyikbe kád is van,aztán kötél,és a földön egy nagy matrac,ha azon szeretnél feküdni.Ha császárra kerülne sor,csak áttolnak a szembelévő mütöbe,kb 2 méter van a helyiségek között.
Újszölött részleg: szörnyű,csecsemősők többsége inkább magával van elfoglalva,segítségre ne számíts,nem szeretik,ha beviszed(tolod) a babát nekik,csak egy fiókba áttolod. Wc/zuhanyzó szörnyű.Ha kérdésed van,inkább kérdezd a többedszerre szülő szobatársad.
Tápszert nem adnak,erőltetik a cukros vizet helyette,hiába nincs tejed és sárgul már a gyerek.
Pic részlegén nagyon aranyos,segítőkész nővérkék vannak.
A szülészetet 2008-ban újitoták fel,tiszta és modern.Van labda,bordásfal vajúdhatsz kádba is.Külön szülőszobák vannak ahol egyedül illetve a pároddal lehetsz.Szülésznők szerintem nagyon rendesek,én csak olyannal találkoztam.
A csescsmö osztály annyira nem új,de nem is olyan lepukkant,3 ágyas szobák vannak.A nővérek között vannak jófejek is.Úgyhogy nem kell Körmendig rohanni egy szülésért.Nincs semmi probléma a szombathelyi szülészettel,legalábbis nekem nem volt.De biztos lesznek másfajta vélemények.
Köszi a válaszokat mindenkinek. Aranyosak vagytok. Még nem tartok a szülésnél csak érdeklődtem. Kiváncsi vagyok mi vár rám ha odakerülök. Második babám lesz,az első kisfiam nem itt született.
14:20 as,köszi a választ. Még nincs dokim,nem tudom kit válasszak. Te kihez jártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!