Szent Imrés választott szülésznők tarifájáról írnátok?
Figyelt kérdés
Én választottam, elvállalt, de nem hajlandó összeget mondani. Friss infokra lenne szükségem, nem évekkel ezelőttire. Jöhet név nélkül is, az is jó támpontnak.2010. szept. 18. 08:20
1/4 anonim válasza:
25-40E ft. attól függ kit fogadtál fel.
2/4 anonim válasza:
30-at javasolnék, ha meg vagy elégedve vele persze. 2008-ban 30-at adtam ott egy szülésznőnek, 2009 végén pedig 40-et egy másiknak, mert olyannyira profi volt, hogy a doki benézett néha a szülőszobára, de meg sem vizsgált, mert a szülésznőm mindent tökéletesen tett. Fájdalomcsillapítás nélkül, gátvédelemmel, repedés nélkül születtek a babáim. Ők sem mondtak árat, a 30 az egy nagyon szép összeg köszönetnek, mi megtehettük, hogy 40-et adtunk a másodiknál, de ez elég magas már. A szobatársaim közül az egyik szintén 30-at adott a szülésznőjének (egy harmadik, aki gátvédelemmel segít), a másik pedig 10e-t. Ő olyan orvosnál szült, aki a régi "hagyományos" módszereket alkalmazza, beöntés, gátmetszés stb., elmondása szerint nem csinált semmi különöset a szülésznő, ott az orvos dolgozott inkább.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Én azt a szülésznőt választottam, aki a leginkább együtt szokott dolgozni az dokimmal. Ő az asszisztensnője a magán rendelésén is. Kicsit megijedtem attól, hogy elé "sztár allűrős" dumát nyomott avval kapcsolatban, hogy nem szeret éjjel dolgozni és alig vállal szüléseket, max ötöt havonta. Remélem nem sztár gázsit vár. Sajnos nem találtam róla infót egyik oldalon sem.
2010. szept. 18. 14:53
4/4 anonim válasza:
Mi 25öt adtunk az Imrében a szülésznőnek.Beöntésem volt(kellett mert nagyon nehezen kakiltam szülés elött 1 hónapig),de gátmetszés nem! S végig velem volt,s ráadásul ügyeletes volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!