Szent János kórház vagy Szent Margit kórház? Melyik a, , bababarátabb" hely? Mindenféle tapasztalatot várok!
én egyikbe se szültem, de 2x indult meg a szülésem, egyszer vetélés gyanúval a margitban feküdtem... lepukkantde jó, hogy nem mehetnek be a látogatók, baba mehet az üvegajtó elé, anyuka meg kimehet :) 2-3 ágyas szobák vannak.
jánostól engem kirázott a hideg, ott koraszülés gyanúval feküdtem, ott van koraszülött osztály azért.
ott 6 ágyas szobák voltak, bár lehet vannak kisebb ágyasak is. látogatók betódultak az újszülöttekhez a szobákba, most gondolj bele mi van ott, mikor 5 babához egyszerre érkezik a rokonság... közben meg ott fekszik meztelen a császáros kismama... nkem ez nem volt szimpi, szerintem nem jó a babának...
végül az imrében szültem, na az tényleg szép volt és maximálisan a baba számított, oda tényleg nem lehetett bemenni :) velem volt végig, 2 ágyas szobában, ez is jó volt, mert figyeltek, hogy első gyerekes többedik gyerekes mellé kerüljön így segítettek a szobatársaim (2 volt 2 nap alatt). ja és kidobtak 2 nap után, ezt is imádtam :D
barátnőm a jánosban szült, őt 6 nap után engedték ki...
Köszönöm Lányok!
Eddig a Margit a nyerő, bááár a két nap után hazamenetel miatt a Szent Imre is szimpatikus! :) Megnézem, találok-e jó dokit. :)
A János kórházban Dr. Dömötöri szimpatikus (9 petefészek és méhgyulladást kezelt ki nálam, végig diszkrét és szimpatikus volt) illetve a Margit kórházban Dr. Sárvárit ajánlotta több ismerősöm, mindenki csak dicsérte! Mind anyagilag, mind orvosilag, mind emberileg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!