Budapest,3. kerületi Szent Margit Kórházban szült valaki? Ha van tapasztalat azt szívesen olvasnám.
Én háromszor szültem a Margit kórházban. Először dr. Konyorczik Katalinnál, a másik kettőnél pedig ügyeletes dokinál. Mindig teljesen elégedett voltam, nem volt semmi gond. Kedvesek, aranyosak voltak, akkor is amikor nem volt fogadott orvosom.
Egyébként, ha természetes szülésre készülsz, akkor tudom javasolni, hogy szülésznőt fogadj inkább. Ő sokkal többet tesz érted, ha nincs semmi probléma.
Pálffy Imrénél egyik ismerősöm szült már többször is, ő is nagyon elégedett volt vele. Engem egyszer vizsgált csak, de nekem annyira nem volt szimpi. Ettől még lehet jó orvos.
Az egyágyas szoba éjszakánként 6 ezer forint volt tavaly. Szólni kell, ha oda szeretnél kerülni és ha éppen üres, akkor mehetsz, vagy szólnak, ha üres lesz.
A csecsemős nővéreket szokták sokan szidni, de ők is teljesen normálisak, csak van néha nekik is rossz napjuk. :)
Szóval én bátran ajánlom ezt a kórházat!
Felhívod a kiválasztott dokit,kérsz tőle időpontot. Mindegyiknek van magánrendelése is,de én a kórházi járóbeteg ellátásra szoktam kérni.És megbeszéled vele személyesen.
Én Magyar Attilához jártam, de azt a dokit válaszd, aki szimpatikus. Én egyágyasban voltam, de apukám ott dolgozik, így nem kellett fizetnem, így nem tudom mennyibe került volna. Azt tudom, hogy napokra van lebontva, akkor lehet oda kerülni, ha szabad.
Nekem csak jó tapasztalatom van a dokikkal és a szülésznőkkel is, a csecsemősökre se volt nagyon panaszom, ha kérdezel segítenek, válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!