Szült mostanság valaki a felújított Szent Margit kórház szülészetén császárral? Hogy működik?
Szia!
Én két éve szültem, akkor már rég fel volt újítva. (nem tudok róla, hogy azóta újabb felújítás lett volna)
Van külön császáros szoba, a nővérpulthoz közel eső. Ha jól tudom ez 6 ágyas, de nem biztos, szerencsére én megúsztam sima szüléssel.
A többi szobák 3 ágyasak.
Zuhanyzó, wc közös, a folyosón. Zuhanyzó 3 van, függönyös, amikor ott voltam, akkor 2 volt működőképes.
Van fizetős szoba, ez egy ágyas, ahhoz tartozik saját zuhanyzó és wc. Egy ismerősöm ott volt, úgy nyilatkozott, hogy ahhoz, hogy zuhanyozni merjen előbb ki kellett takarítania.
Amúgy a takarítás úgy ámblokk egy vicc, komolyan reggel bejött a takarítónő, 1 nedves ronggyal végigtörölte az éjjeli szekrényeket, az ablakpárkányt, MAJD EZEK UTÁN a pelenkázót.
Ami nekem nem tetszett, hogy a vip szoba az valahol a folyosó közepén van, ide a rokonok is bemehetnek, és mivel végigsétálnak a fél osztályon szeretnek bebámulni a többi szobákba is...
Csecsemősök változó, sokan panaszkodnak, de szerintem a többség panaszait nem a csecsemősök tényleges bunkósága, hanem a frissen szült anyukák hormonsokkja okozza.
De mondjuk velem is megesett, hogy épp fürdetéskor vittem a lefejt tejet a hűtőszekrénybe, és rámripakodott az egyik nővér, hogy mit keresek ott fürdetéskor. (nem vettem a lelkemre) De egy másik napon meg az éppen ügyeletes megengedte, hogy végignézzem a fiam fürdetését ( külön fürdették, mert a rendes fürdésidő alatt ő "szolizott"). Szóval változó, józan ésszel azt mondhatom csak, hogy mindenkinek lehet rossz napja, és nem lehet mindenki szimpatikus sem.
Ja azt kifelejtettem, hogy a szülészeten a szobák 1 ágyasak, 2 szobából nyílik egy fürdő. A császáros műtő is a szülészeten van, tehát ha arra kerül a sor, akkor csak áttolnak (visznek, nem tudom pontosan) a szobából a műtőbe.
(megkérdezhetem, hogy ki a dokid? Akár privátban is jöhet. És a szülésznőd?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!