Jahn Ferenc Dél-Pesti kórház szülészetről nem túl régi tapasztalat?
Most várom az első gyerekemet, nem tudom, hogy hogyan is zajlanak a dolgok :/Nincs orvosom és szülésznőm, fontos választani, mennyire ajánlott? Úgy hallottam, hogy sok ott az indokolatlan császármetszés amitől azért is tartok mert az sztk-ban március 25-re irtak ki hiába mondtam, hogy nem lehet olyan idős, mi április elejére számoltuk és most Dr. Hajdu Kridztina meg is erősítette, de ezt sztk-ban gondozáson nem voltak hajlandóak figyelembe venni.
Továbbá a kórházban mikor és meddig lehet velem a párom? Tölthetünk szülés után egy kis időt a babával?
Mikor érdemes bemenni fájások tekintetében?
Még sohasem fürdettem babát, és keveset pelenkáztam, segítenek?
Milyen a szülőszoba es a gyermekágyas osztály, a párom hogyan látogathat?
és még sok-sok egyéb apróság ami az eszetekbe jut
én augusztusban szültem ott.
a szülésről annyit hogy nekem fogadott szülésznőm volt, nagyon örültem neki, nem bántam meg. végig velem volt, kísért a wc-re, figyelt rám, beszélgettünk...stb és szülésnél is maximálisan meg voltam elégedve, szépen rendbe rakott...stb. én magzatvíz elfolyással mentem be, éjfélkor. a szülésznőt hívtam jött is.
a vajúdásnál végig ott volt a férjem, és a pici megszületése után is kb fél órát lehettünk 3asban. mi az ikea szobában voltunk, nagy franciaágy van bent. nagyon otthonos, kellemes. de azt hiszem a többi kicsit sporólósabb, mi szerintem a szülésznőnek köszönhetjük hogy abba voltam.
a látogatás szörnyű. 16-18ig van látogatás, de a picit nem vihettük ki, csak a látogatás után az üvegajtó mögül mutattuk meg. szégyen volt az egész, mint az állatkertben.
bejönni senki nem jöhetett be. a csecsemősök borzalmasak. nem tudtam szoptatni, 3 délelőttös nővérből egy az utolsó nap állt szóba velem.
tehát én nem voltam annyira megelégedve az ellátással. ha megint szülök ott szerintem igénybe veszem a vip szobát, oda ha jól tudom be mehet az apa is. tehát fizess és jobb lesz. :)
fürdetni a csecsemősök fürdetik, a pelenkázást, csonkkezelést egyszer elmutogatják neked, de ennyi. egyszer az egyik szobatársam megkérte a nővért hogy mutassa meg megint, szinte fel volt háborodva, hogy hát egyszer már mutatta. szőrnyű....
kb ennyi jutott eszembe. írj nyugodtan ha érdekel még valami.
Koszonom, en a leheto leg termeszetesebben szeretnem megszulni a babat a csaszartol tartok nehogy marciusban ki akarjak eroszakolni a gyereket :(
Mennyit kert a szuleszno? Mi a neve?
Annak örülni kell, hogy nem jöhetnek be látogatók a szobába és a kicsit sem mustrálja a rengeteg ember az éretlen immunrendszerével! Nálunk a Jánosban bárki bejöhetett, aminek az lett a vége, hogy egy percet sem pihentünk, szoptatni nem tudtunk, mert tele volt a másik ismerősével a szoba és én a friss császárral, még beérzéstelenítve feküdtem magatehetetlen egy lepedő alatt, addig kb 15-n mászkáltak el mellettem. Nem kívánom senkinek ezt az érzést! A babák kint a folyosón a látogatókkal a huzatban.
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ezt is érdemes mérlegelni.
Bocsi,hogy bebelszólok,én is hasonló szituációban vagyok,mint a kérdező..
Ez a kórház nem lenne messze,de sok negatívot hallottam róla..
Orvoskról tud vki vmit?
Páczai Anitát ajánlották nekem illetve dr.Kanizsai Beátát,de nincsen róluk személyes tapasztalatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!