Nem tudom feldolgozni?
Sziasztok!
Császármetszéssel jött világra a kisfiam. Már bent feküdtem a kórházban amikor elfolyt a magzatvíz. Az utolsó pillanatig azt hittem, hogy természetes úton fog megszületni a kisfiam, de arctartás miatt meg kellett császározni. Azóta is úgymond csalódott vagyok, amiért nem szülhettem meg. Persze az a legfontosabb, hogy minden rendben volt és egészséges a kicsi,de valamiért mégis fáj a lelkem, amiért én nem élhettem át magát a szülést.
Aki így érzett, mikor jutott túl rajta?
Köszönöm a válaszokat!
Látom egy-két ember félreértett..Mint ahogy azt le is írtam, a legfontosabb az, hogy épségben, egészségesen megszületett a babám. Egyébként megszülhettem volna, de kockázatos lett volna, ezért azt mondtam, hogy inkább a császármetszés. Egyáltalán nem bántam meg, hogy így döntöttem, sőt, ha újra választás elé kerülnék, a gyermekem érdekében újra a császármetszést választanám, de attól függetlenül bennem van a csalódottság, amiért nem élhettem át magát a szülést, amire annyira vártam. Remélem mindenki felfogta, aki eddig nem.
Oo jaj... másnak gyereke se lehet v épp középidőben v a legrosszabb a végén meghal a babája... te meg egy egèszséges baba mellett azon eepressziózol h császár volt...
Ha tényleg az egész lenne neked a fontos akkor ezt fel tudnád dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!